SkyEurope: problémy s letadlem, zpoždění až 3 hodiny

21. 08. 2009     Akční letenky.cz

Letecká společnost SkyEurope neustále bojuje se zpožděními. Jako by toho na ni nebylo už dost, včera odpoledne měla navíc problémy s letadlem na lince Bratislava – Paříž, které se muselo kvůli technickým problémům vrátit. Lety tak včera nabraly zpoždění až 5 hodin. Dnes situace není o nic lepší. Zpožděna je drtivá většina letů SkyEurope z Bratislavy.

Štítky:
SkyEurope

Zdroj: Akční letenky.cz

Akční letenky - informace o akčních letenkách, nových trasách a novinkách v oblasti levných letenek.
http://www.akcniletenky.cz

Online rezervace letenek:

  • SkyEurope má problémy se zpožděními

    (19.08.2009, Akční letenky.cz) Nízkonákladová letecká spoelčnost SkyEurope má problémy se zpožděními. Ta se týkají zejména letů z letiště Bratislava, kam aerolinka SkyEurope přesunula své vídeňské lety. Momentálně čekají na letišti cestujícído Dubrovníka, kteří měli odletět v 8:20, odhadovaný čas odletu je 9:35.

  • SkyEurope má další problémy – teď na letišti ve Vídni

    (12.08.2009, Akční letenky.cz) Nízkonákladová letecká společnost SkyEurope má další problémy. Tentokrát jí totiž odmítli odbavit letadla na letišti ve Vídni. Hlavním důvodem byly podle letiště Vídeň Schwechat dluhy, které SkyEurope nebyla schopná uhradit ani po opakovaných upomínkách. Celkem bylo zpožděno 9 linek (z Vídně do Soluně, Burgasu, Atén, Barcelony, Amsterdamu, Nice, Splitu, Zadaru a Bukurešti).

  • SkyEurope rušit lety nebude. Tvrdí, že vážné problémy nemá

    (13.01.2009, Letenkář.cz) SkyEurope neruší ani jeden let navzdory svým pátečním problémům. „Letový zimní řád dodržujeme v celém rozsahu,“ řekl včera mluvčí těchto nízkonákladových aerolinek Tomáš Kika. Reagoval tak na problémy, kdy společnost musela v rychlosti vrátit leasingové společnosti Gecas šest strojů a s velkým zpožděním vysílala svá letadla. „Menší počet strojů v současné době nahrazujeme krátkodobými pronájmy letadel.Není to žádný problém, protože na ...

  • SkyEurope – bankrot opět nablízku

    (31.08.2009, Akční letenky.cz) Letiště Praha dnes oznámilo, že přestane od zítřka 1.9. poskytovat služby letecké společnosti SkyEurope. Spolupráce může být obnovena, kdyby SkyEurope obnovilo platby předem, na kterých se s letištěm dohodlo. Po zbytek dnešního dne jsou zrušené všechny lety z Bratislavy a lety z Prahy nabírají zpoždění.


Sponzorované odkazy


Letenky do Estonska

Štítky

Zobrazit všechny štítky



Užitečné odkazy

Diskuze na Airways.cz
Diskuze o letenkách a aerolinkách.
PRG.aero
Oficiální web pražského letiště.
Letecká doprava
Letenky a letecká doprava v katalogu InFirmy.cz.
Nepravidelná slovesa
Před cestou si zopakujte anglická nepravidelná slovesa.
Levné letenky
Letenky do celého světa na Letuška.cz.