easyJet operuje i přes zimu 5 linek z Prahy

22. 09. 2009     Akční letenky.cz

Nízkonákladová letecká společnost easyJet nabídne během zimní sezóny celkem 5 tras z České republiky z letiště Praha Ruzyně. Čtyři z pěti tras míří do Anglie – v nabídce jsou lety Praha – Londýn (Gatwick i Stansted), Praha – Bristol a Praha – East Midlands.

Štítky:
easyJet, Letiště Praha, Letiště Praha Ruzyně

Zdroj: Akční letenky.cz

Akční letenky - informace o akčních letenkách, nových trasách a novinkách v oblasti levných letenek.
http://www.akcniletenky.cz

Online rezervace letenek:

  • Smart Wings: lety na Kanárské ostrovy i přes zimu

    (21.09.2009, Akční letenky.cz) Nízkonákladová letecká společnost Smart Wings oznámila, že během zimní sezóny 2009/2010 přidá do svého letového řádu lety na Kanárské ostrovy. Levné letenky Praha – Las Palmas a Brno – Las Palmas budou operovány jednou za týden v sobotu, lety na z Prahy na Tenerife budou zajišťovány se stejnou frekvencí každý pátek.

  • Lufthansa na zimu zastavuje let Hamburk - Praha

    (12.11.2008, Letenkář.cz) Letecká společnost Lufthansa zastavuje na zimu lety z Hamburku do Prahy. I nadále můžete s Lufthansou letět do Prahy z Frankfurtu, Mnichova či Düsseldorfu. Poslední let do Hamburku před touto výlukou bude 21. listopadu 2008. Tato linka Lufthansy bude v provozu opět od 30. března 2009.

  • WizzAir spustil odbavení přes internet

    (04.11.2009, Akční letenky.cz) Oblíbená nízkonákladová letecká společnost WizzAir spustila možnost odbavení přes internet (online check in). Prvním místem, kde je možné této služby využít, je maďarská Budapešť, následovat by ji měla i další města. Odbavení přes web aerolinky je možné nejdříve 7 dní nejpozději 3 hodiny před odletem.

  • Danube Wings ukončí několik linek

    (08.02.2010, Akční letenky.cz) Letecká společnost Danube Wings oznámila, že ukončí hned několik linek z letiště Bratislava a Poprad – Tatry. Na konci ledna nejprve ukončila lety na trasách Bratislava – Manchester a Poprad – Basilej. Dalšími linkami, které čeká během února ukončení jsou linky z Popradu do Bruselu a Manchesteru.


Sponzorované odkazy


Letenky do Indie

Štítky

Zobrazit všechny štítky



Užitečné odkazy

Diskuze na Airways.cz
Diskuze o letenkách a aerolinkách.
PRG.aero
Oficiální web pražského letiště.
Letecká doprava
Letenky a letecká doprava v katalogu InFirmy.cz.
Nepravidelná slovesa
Před cestou si zopakujte anglická nepravidelná slovesa.
Levné letenky
Letenky do celého světa na Letuška.cz.