Lufthansa Technik rozšiří servisní podporu pro WizzAir

16. 09. 2009     Akční letenky.cz

Nízkonákladová letecká společnost WizzAir a Lufthansa Technik AG oznámili, že rozšíří vzájemnou spolupráci prodloužením služby Total Component Support TCS®, zahrnující také podporu pro kola a brzdy. Na dalších deset let bude Lufthansa Technik poskytovat podporu pro celou flotilu WizzAir, která má plánováno rošíření z dnešních 26 na 132 letadel Airbus A320 v roce 2017.

Štítky:
Lufthansa, Wizz Air

Zdroj: Akční letenky.cz

Akční letenky - informace o akčních letenkách, nových trasách a novinkách v oblasti levných letenek.
http://www.akcniletenky.cz

Online rezervace letenek:

  • Emirates airlines rozšíří svou vzdušnou flotilu

    (26.04.2010, Rádi cestujeme) Společnost Emirates airlines v době uzavření vzdušného prostoru nad Evropou, kvůli výbuchu Islandské sopky, přicházela denně o 10 mil. dolarů. Přesto se dnes ozývá, že hodlá nakoupit další nová letadla. Ještě letos se očekává, že Emirates airlines, jenž je největším odběratelem Airbus A380, převezme 11 nových letadel. Společnost údajně měla a stále má dost finančních rezerv z minulého období. Emirates airlines patří mezi 10. největších leteckých dopravců na světě.

  • Ušetřete stovky korun při nákupu letenek od ČSA díky jednoduchému triku!

    (10.08.2010, Letenky levně) Je to k nevíře, ale na serveru LetenkyLevně.cz doposud nevyšel jediný tip na levné letenky od ČSA! Tak to pojďme alespoň částečně napravit a ukažme si jednoduchý trik, díky kterému můžete při nákupu ušetřit stovky korun! Jeho podstata spočívá v tom, že při nákupu letenky ze zahraničí (ideálně z USA) neplatíte servisní poplatek.

  • Brusel schválil pomoc letišti v Ostravě

    (14.01.2009, Letenkář.cz) Evropská komise schválila státní podporu 11,15 milionu eur (297 milionů korun) na pořízení strojů a dalších zařízení, která jsou potřebná pro provoz letiště v Ostravě. Podpora by měla být vyplácena do konce roku 2013. Nakoupit by se za ni měly například nástupní můstky, tahače pro posun letadel a další zařízení.

  • Z Bratislavy bude možné létat do Alicante a Pisy, díky Ryanair

    (16.02.2009, Letenkář.cz) Nabídka míst, do nichž budete moci odlétat z bratislavského letiště, se letos rozšíří o italskou Pisu a španělské Alicante. Umožní to nově zavedené linky irské nízkonákladové letecké společnosti Ryanair.


Sponzorované odkazy


Letenky do Mexika

Štítky

Zobrazit všechny štítky



Užitečné odkazy

Diskuze na Airways.cz
Diskuze o letenkách a aerolinkách.
PRG.aero
Oficiální web pražského letiště.
Letecká doprava
Letenky a letecká doprava v katalogu InFirmy.cz.
Nepravidelná slovesa
Před cestou si zopakujte anglická nepravidelná slovesa.
Levné letenky
Letenky do celého světa na Letuška.cz.