Web MyAirDeals.com má další funkce a nový design

19. 11. 2009     Akční letenky.cz

Web MyAirDeals.com představil svou novou podobu. Kromě modernějšího vzhledu by měl design také zjednodušit a zpřehlednit navigaci na stránkách. Design ovšem není jedinou úpravou. Další novinkou je přehlednější tvoření a úprava profilů. Vy ještě neznáte MyAirDeals.com?

Zdroj: Akční letenky.cz

Akční letenky - informace o akčních letenkách, nových trasách a novinkách v oblasti levných letenek.
http://www.akcniletenky.cz

Online rezervace letenek:

  • Akční letenky.cz představují nový design

    (10.06.2009, Akční letenky.cz) Web Akčníletenky.cz představil svou novou podobu. Kromě modernějšího vzhledu by měl design také zjednodušit a zpřehlednit navigaci na stránkách. Web získal nové logo a záhlaví, přidali jsme nové barvy a zkrátilo se menu na pravé straně, kde si můžete vybrat články týkající se pouze vybraného tématu.

  • Letenky do San Francisca? Nyní levněji se SWISS!

    (07.06.2010, Akční letenky.cz) Letecká společnost SWISS spustila 2. června novou přímou linku Curych – San Francisko. Lety budou operovány celkem šestkrát týdně – jediným dnem, kdy spojení není nabízeno, je úterý. Swiss představil zbrusu nový speciální San Francisko design pro Airbus A340. Design je výsledkem soutěže, která proběhla ve Švýcarsku.

  • Lufthansa: Nový denní spoj Drážďany – Londýn Heathrow

    (18.05.2010, Letenky levně) Německá letecká společnost Lufthansa nelení a s platností od 19. dubna 2010 do svého letového řádu zařazuje nový spoj Drážďany - Londýn Heathrow. Létat se bude denně strojem Airbus 319, který disponuje kapacitou 138 sedadel. Z Drážďan na Heathrow letadlo odlétá v 16:05 německého času a na ostrovy přilétá v 17:05 britského času.

  • Letiště Bratislava otevřelo nový terminál

    (10.06.2010, Akční letenky.cz) Letiště Bratislava (BTS) včera slavnostně představilo nový terminál. Jako první jej vyzkouší cestující se společností Danube Wings. Nová moderní budova terminálu je se starým nesrovnatelná. Podle serveru aero.sme.sk však zatím nejsou nabízeny dostatečné doplňkové služby. První lety budou z nového terminálu operovány do Košic a Bazileje. Do budoucna by jich ale mělo přibýt hodně.


Sponzorované odkazy


Letenky do Rakouska

Štítky

Zobrazit všechny štítky



Užitečné odkazy

Diskuze na Airways.cz
Diskuze o letenkách a aerolinkách.
PRG.aero
Oficiální web pražského letiště.
Letecká doprava
Letenky a letecká doprava v katalogu InFirmy.cz.
Nepravidelná slovesa
Před cestou si zopakujte anglická nepravidelná slovesa.
Levné letenky
Letenky do celého světa na Letuška.cz.