Ryanair oznámil 25 nových linek

04. 02. 2010     Akční letenky.cz

Nízkonákladová letecká společnost Ryanair včera oznámila, že během dubna a května spustí celkem 25 nových linek. Ryanair nabídne nové lety z Bratislavy, o kterých jsme již informovali v úterý. Ostatní linky povedou z nebo na letiště Alicante, Barcelona Reus, Girona, Bristol, Cork, East Midlands, London Stansted, Milan Bergamo a Pescara.

Štítky:
Ryanair

Zdroj: Akční letenky.cz

Akční letenky - informace o akčních letenkách, nových trasách a novinkách v oblasti levných letenek.
http://www.akcniletenky.cz

Online rezervace letenek:

  • Smart Wings zavede v létě šest nových linek

    (09.04.2009, Letenkář.cz) Nízkonákladové aerolinie Smart Wings, které provozuje česká společnost Travel Service, zavedou během letní sezony šest nových linek z Prahy. Nové lety Smart Wings zamíří do Středomoří. Polovina novinek připadá na Řecko, nové spoje budou létat do Soluně a na ostrovy Korfu a Zakynthos. Počátkem května zamíří letadlo Smart Wings poprvé do Neapole a o měsíc později začne společnost ...

  • Ryanair nově nabízí letenky Bratislava – Malaga

    (17.12.2009, Akční letenky.cz) Nízkonákladová letecká společnost Ryanair včera oznámila dvě nové základy na letištích ve městech Malaga a Faro. Zároveň s informací o nových základnách oznámil Ryanair i 14 nových linek z Fara od března 2010 a 19 nových linek z Malagy od června 2010.

  • Ryanair otevře základnu v Kaunasu

    (10.02.2010, Akční letenky.cz) Nízkonákladová letecká společnost Ryanair oznámila, že v květnu otevře novou základnu na letišti Kaunas. Spolu s novou základnou oznámil Ryanair také 9 nových linek do Barcelony, Berlína, Düsseldorfu, Edinburghu, Londýna, Milána, Osla, Paříže a Tampere. Celkem tak v nabídce z Kaunasu můžete najít 18 linek. Aerolinka Ryanair dále nabízí akční letenky od 130 Kč.

  • easyJet spustí lety do Paříže a Amsterdamu

    (05.01.2010, Akční letenky.cz) Nízkonákladová letecká společnost easyJet včera definitivně potvrdila svůj záměr otevřít 21 nových linek, včetně nových spojení z Prahy, o kterém jsme informovali již v prosinci 2009 (viz článek easyJet plánuje dvě nové linky z Prahy). Včera v tiskové zprávě upřesnil detaily obou nových linek.


Sponzorované odkazy


Letenky do Ruska

Štítky

Zobrazit všechny štítky



Užitečné odkazy

Diskuze na Airways.cz
Diskuze o letenkách a aerolinkách.
PRG.aero
Oficiální web pražského letiště.
Letecká doprava
Letenky a letecká doprava v katalogu InFirmy.cz.
Nepravidelná slovesa
Před cestou si zopakujte anglická nepravidelná slovesa.
Levné letenky
Letenky do celého světa na Letuška.cz.