Smart Wings zavede v létě šest nových linek

09. 04. 2009     Letenkář.cz

Nízkonákladové aerolinie Smart Wings, které provozuje česká společnost Travel Service, zavedou během letní sezony šest nových linek z Prahy. Nové lety Smart Wings zamíří do Středomoří. Polovina novinek připadá na Řecko, nové spoje budou létat do Soluně a na ostrovy Korfu a Zakynthos. Počátkem května zamíří letadlo Smart Wings poprvé do Neapole a o měsíc později začne společnost ...

Štítky:
Letenky do Řecka, Letenky do Soluně, Letenky na Korfu, Letenky na Zakynthos, Smart Wings

Zdroj: Letenkář.cz

Online rezervace letenek:

  • Ryanair oznámil 25 nových linek

    (04.02.2010, Akční letenky.cz) Nízkonákladová letecká společnost Ryanair včera oznámila, že během dubna a května spustí celkem 25 nových linek. Ryanair nabídne nové lety z Bratislavy, o kterých jsme již informovali v úterý. Ostatní linky povedou z nebo na letiště Alicante, Barcelona Reus, Girona, Bristol, Cork, East Midlands, London Stansted, Milan Bergamo a Pescara.

  • Danube Wings ukončí několik linek

    (08.02.2010, Akční letenky.cz) Letecká společnost Danube Wings oznámila, že ukončí hned několik linek z letiště Bratislava a Poprad – Tatry. Na konci ledna nejprve ukončila lety na trasách Bratislava – Manchester a Poprad – Basilej. Dalšími linkami, které čeká během února ukončení jsou linky z Popradu do Bruselu a Manchesteru.

  • SkyEurope na zimní období sníží počet linek z Prahy

    (01.09.2008, Letenkář.cz) Nízkonákladová letecká společnost SkyEurope Airlines v zimní sezoně ukončí provoz některých linek ze všech čtyř základen na Slovensku, v Česku a Rakousku. Z letového řádu SkyEurope vyškrtne, podobně jako loni, hlavně spojení do přímořských prázdninových destinací, s otevřením nových linek firma nepočítá. Nabízet bude hlavně zaběhnutá spojení. Z Prahy sníží SkyEurope svoji nabídku o polovinu. Létat bude do 13 destinací, přibude jedna nová linka, a ...

  • Danube Wings otvírá nové linky

    (02.10.2009, Akční letenky.cz) Slovenská letecká společnost Danube Wings otevře ve spolupráci s ČSA nové linky. České aerolínie ČSA pronajmou Danube Wings Boeing 737 a díky tomu budou moci cestující využít od 1. prosince 2009 nových spojení. Třikrát týdně bude létat Poprad – Londýn, jednou až dvakrát týdně z Popradu do Dublinu.


Sponzorované odkazy


Letenky do Norska

Štítky

Zobrazit všechny štítky



Užitečné odkazy

Diskuze na Airways.cz
Diskuze o letenkách a aerolinkách.
PRG.aero
Oficiální web pražského letiště.
Letecká doprava
Letenky a letecká doprava v katalogu InFirmy.cz.
Nepravidelná slovesa
Před cestou si zopakujte anglická nepravidelná slovesa.
Levné letenky
Letenky do celého světa na Letuška.cz.