WizzAir zavádí novou službu WIZZ Flex

10. 03. 2010     Akční letenky.cz

Nízkonákladová aerolinka WizzAir dnes ještě jednou. Letecká společnost totiž oznámila zavedení nové služby WIZZ Flex. Zakoupením služby WIZZ Flex si cestující budou moci on-line změnit datum, čas i trasu letu, a to neomezeně často, nejpozději až 3 hodiny před plánovaným odletem. Za změny cestující nezaplatí žádný další poplatek, kromě případného rozdílu v cenách letenek.

Štítky:
Wizz Air

Zdroj: Akční letenky.cz

Akční letenky - informace o akčních letenkách, nových trasách a novinkách v oblasti levných letenek.
http://www.akcniletenky.cz

Online rezervace letenek:

  • Letiště Praha nabízí cestujícím novou službu

    (22.03.2010, Akční letenky.cz) Letiště Praha Ruzyně nabízí cestujícím novou službu. Prostřednictvím informačních monitorů, které jsou v celém areálu letiště, poskytuje nově také informace o počasí v cílových destinacích. Na monitorech nad odbavovacími a nástupními přepážkami mohou cestující nově vidět také informace o předpovědi počasí, které jsou vypočítané na dobu příletu do dané destinace.

  • WizzAir: Jak se vyhnout ostrým loktům a upocenému triku souseda? Zaplaťte 100 Kč.

    (24.01.2011, Akční letenky.cz) Nebezpečí ostrých loktů, upocených trik a vzdouvajícího se bachoru, postrkujícího ho vás před sebou ve frontě na nástup do letadla, se dá prudce snížit. Aerolinka WizzAir představuje novou službu Wizz Xpress.

  • Wizzair otevírá novou základnu v Rumunsku

    (01.03.2011, Rádi cestujeme) Wizz Air, největší nízkonákladový letecký přepravce ve střední a východní Evropě, na dnešní tiskové konferenci oznámil otevření čtvrté základny v Rumunsku, v Tirgu Mures.  Zpočátku bude Wizz Air trasu provozovat za využití letadla Airbus A320. K již existujícím linkám Budapešť a Londýn následně přibude dalších 7 nových tras.  Wizz Air zároveň navýší počet letů do Londýna Luton ze 3  letů týdně na 4 lety týdně.

  • Používejte k placení letenek účet Wizz a ušetřte stovky korun!

    (10.11.2010, Letenky levně) V tipech na letenky od nízkonákladové společnosti Wizzair vám radíme, ať k placení využíváte účet Wizz, popřípadě kartu Wizz. Jedná se o nejlevnější platební metodu, která je zproštěna rezervačních poplatků a díky které můžete za každý zpáteční let ušetřit dalších několik set korun.


Sponzorované odkazy