Používejte k placení letenek účet Wizz a ušetřte stovky korun!

10. 11. 2010     Letenky levně

V tipech na letenky od nízkonákladové společnosti Wizzair vám radíme, ať k placení využíváte účet Wizz, popřípadě kartu Wizz. Jedná se o nejlevnější platební metodu, která je zproštěna rezervačních poplatků a díky které můžete za každý zpáteční let ušetřit dalších několik set korun.

Štítky:
Platba letenek, Wizz Air

Zdroj: Letenky levně

Tipy na nejlevnější letenky - bez zbytečných keců.
http://www.letenkylevne.cz

Online rezervace letenek:

  • Ušetřete stovky korun při nákupu letenek od ČSA díky jednoduchému triku!

    (10.08.2010, Letenky levně) Je to k nevíře, ale na serveru LetenkyLevně.cz doposud nevyšel jediný tip na levné letenky od ČSA! Tak to pojďme alespoň částečně napravit a ukažme si jednoduchý trik, díky kterému můžete při nákupu ušetřit stovky korun! Jeho podstata spočívá v tom, že při nákupu letenky ze zahraničí (ideálně z USA) neplatíte servisní poplatek.

  • Jezdíte na letiště Praha Ruzyně vlakem? Máme pro vás tip, jak ušetřit stovky korun!

    (13.07.2011, Letenky levně) Pokud nejste z Prahy a k cestě na ruzyňské letiště využíváte vlak, máme pro vás skvělý tip, jak ušetřit až několik set korun. Při nákupu jízdenky požadujte jízdenku VLAK+ Letiště Praha - jedná se o zpáteční jízdenku, v jejíž ceně je zahrnuta cesta autobusem AE z pražského Hlavního nádraží na Ruzyni.

  • Levné letenky do Malma: Z Katovic jen za 241 Kč

    (31.12.2010, Letenky levně) Nízkonákladový Wizzair přišel i s nabídkou levných letenek do švédského Malma. Zpáteční letenku z polských Katovic pořídíte již za 241 Kč! Stačí využít účet Wizz a namixovat si některý z následujících termínů.

  • Staňte se členy Wizz Xclusive Clubu a ušetřete až 10 eur za každý jednosměrný let! Do 15. dubna jen za 9,99 €/rok!

    (12.04.2011, Letenky levně) Pokud často cestujete se středoevropskou nízkonákladovkou Wizzair, máte nyní krom již existujícího Wizz Clubu další příležitost, jak ušetřit. Nově spuštěný Wizz Xclusive Club slibuje slevy ve výši až 10 euro z ceny jednosměrné letenky, přičemž je možné rezervovat až deset zvýhodněných letenek naráz.


Sponzorované odkazy