Wizzair otevírá novou základnu v Rumunsku

01. 03. 2011     Rádi cestujeme

Wizz Air, největší nízkonákladový letecký přepravce ve střední a východní Evropě, na dnešní tiskové konferenci oznámil otevření čtvrté základny v Rumunsku, v Tirgu Mures.  Zpočátku bude Wizz Air trasu provozovat za využití letadla Airbus A320. K již existujícím linkám Budapešť a Londýn následně přibude dalších 7 nových tras.  Wizz Air zároveň navýší počet letů do Londýna Luton ze 3  letů týdně na 4 lety týdně.

Štítky:
Wizz Air

Zdroj: Rádi cestujeme

Sbíráme pro vás akční levné letenky, levné ubytování, slevy na dovolenou či letenky, užitečné informace.
http://www.radicestujeme.eu

Online rezervace letenek:

  • Ryanair otevírá novou základnu v Seville

    (26.07.2010, Akční letenky.cz) Již 44. základnu otevírá nízkonákladová letecká společnost Ryanair. Od listopadu se jí stane letiště v Seville, kterému aerolinka přiřadí dvě letadla. Celkem bude ze Seville zajišťovat 29 linek, z nichž 10 bude nových. Nově bude Ryanair létat na trasách Sevilla - Londýn (Gatwick), Bari, Eindhoven, Marseille, Palma, Paříž, Santiago, Benátky Treviso, Valencia a Zaragoza.

  • Smart Wings otevírá novou linku do Milána

    (29.03.2010, Akční letenky.cz) Nízkonákladová letecká společnost Smart Wings zahájila včera lety na trase Praha – Miláno Bergamo. Nový let bude operován 4x týdně v pondělí, ve čtvrtek, v pátek a v neděli a zatím je v nabídce do konce října.

  • Ryanair otevře novou základnu na Maltě

    (05.03.2010, Akční letenky.cz) Nízkonákladová letecká společnost Ryanair včera oznámila, že otevře novou základnu na Maltě. Malta se tak stane již 41. základnou Ryanairu. Aerolinka nabídne z Malty celkem 19 linek, z nichž 6 bude od května zbrusu nových – Billund, Boloňa, Krakov, Marseille, Sevilla a Valencie.

  • WizzAir nabídne novou linku z Brna od 431 Kč

    (10.06.2011, Akční letenky.cz) Nízkonákladová letecká společnost WizzAir včera představila novou linku z Brna do Nizozemska. Od 16. prosince 2011 budou provozovány lety na trase Brno – Eindhoven vždy dvakrát týdně (pondělí a pátek). Eindhoven se tedy stane třetí destinací dostupnou z letiště Brno Tuřany.


Sponzorované odkazy


Letenky do Portugalska

Štítky

Zobrazit všechny štítky



Užitečné odkazy

Diskuze na Airways.cz
Diskuze o letenkách a aerolinkách.
PRG.aero
Oficiální web pražského letiště.
Letecká doprava
Letenky a letecká doprava v katalogu InFirmy.cz.
Nepravidelná slovesa
Před cestou si zopakujte anglická nepravidelná slovesa.
Levné letenky
Letenky do celého světa na Letuška.cz.