easyJet: poplatky, rozměry a hmotnost zavazadla

03. 06. 2010     Akční letenky.cz

Nízkonákladové letecké společnosti jsou známé tím, že jejich povolená váha zavazadel bývá nižší a poplatky naopak vyšší. Jak probíhá letecká přeprava zavazadel u společnosti easyJet? Jaká je povolená hmotnost zavazadla? Jaké rozměry může kufr mít? A jaké jsou poplatky při překročení limitů? Příruční zavazadla (Cabin Baggage) Příruční zavazadlo neboli zavazadlo do letadla se s easyJetem neplatí.

Štítky:
easyJet

Zdroj: Akční letenky.cz

Akční letenky - informace o akčních letenkách, nových trasách a novinkách v oblasti levných letenek.
http://www.akcniletenky.cz

Online rezervace letenek:

  • Ryanair: poplatky, rozměry a hmotnost zavazadla

    (17.02.2010, Akční letenky.cz) Nízkonákladové letecké společnosti jsou známé tím, že jejich povolená váha zavazadel bývá nižší a poplatky naopak vyšší. Aerolinka Ryanair je proslavená jednak nízkými cenami a jednak také poplatky za všechny služby, které se vůbec zpoplatnit dají. Jak probíhá letecká přeprava zavazadel? Jaká je povolená hmotnost zavazadla? Jaké rozměry může kufr mít?

  • WizzAir: poplatky, rozměry a hmotnost zavazadla

    (10.03.2010, Akční letenky.cz) Nízkonákladové letecké společnosti jsou známé tím, že jejich povolená váha zavazadel bývá nižší a poplatky naopak vyšší. Jak probíhá letecká přeprava zavazadel u společnosti WizzAir? Jaká je povolená hmotnost zavazadla? Jaké rozměry může kufr mít? A jaké jsou poplatky při překročení limitů? Příruční zavazadla (Cabin Baggage) Příruční zavazadlo neboli zavazadlo do letadla se s WizzAirem neplatí.

  • WizzAir rozšiřuje své služby

    (18.09.2009, Akční letenky.cz) Nízkonákladová letecká společnost WizzAir rozšiřuje své služby. Jako novinku totiž představila možnost přidat služby a zavazadla ke stávající rezervaci. Pomocí možnosti "Upravit tuto rezervaci", která je k dispozici na wizzair.com, je nyní možné přidat také služby jako odbavená zavazadla, nadměrná hmotnost zavazadla, sportovní vybavení, přednostní nástup či extra prostor pro nohy.

  • Ryanair mění podmínky přepravy zavazadel

    (18.06.2010, Rádi cestujeme) Irský letecký dopravce mění, v poslední době již podruhé, své ceny za přepravu zavazadel.Cestující si nyní mohou vybrat mezi standardní 15 kg zavazadlem, který stojí 15 €, pokud dojde k odbavení online (pokud je zavazadlo odbaveno na letišti, je poplatek 35 €), nebo si mohou zaplatit za 20 kg zavazadlo - cena je pak 25 €. Toto je výhodné pro cestující, kteří chtějí odbavit zavazadla o hmotnosti 16-20 kg. Doteď museli platit příplatek za překročení hmotnosti 15 kg, který činil 20 € za kilo. Nicméně tento poplatek zůstává, a vztahuje se na všechny zavazadla, jejíž hmotnost překročí 20 kg.


Sponzorované odkazy


Letenky do Nepálu

Štítky

Zobrazit všechny štítky



Užitečné odkazy

Diskuze na Airways.cz
Diskuze o letenkách a aerolinkách.
PRG.aero
Oficiální web pražského letiště.
Letecká doprava
Letenky a letecká doprava v katalogu InFirmy.cz.
Nepravidelná slovesa
Před cestou si zopakujte anglická nepravidelná slovesa.
Levné letenky
Letenky do celého světa na Letuška.cz.