WizzAir ukončí některé linky už během září

21. 07. 2010     Akční letenky.cz

Již ke konci června jsme vás informovali o tom, že WizzAir výrazně omezuje lety z Letiště Praha. Podle serveru planes.cz se vedení aerolinky WizzAir rozhodlo urychlit omezení. Na trase Praha - Paříž (Beauvais) ukončí část letů už 5. září, k 20. září pak ukončí lety do Paříže úplně.

Štítky:
Letiště Praha, Lety do Francie, Lety do Paříže, Wizz Air

Zdroj: Akční letenky.cz

Akční letenky - informace o akčních letenkách, nových trasách a novinkách v oblasti levných letenek.
http://www.akcniletenky.cz

Online rezervace letenek:

  • Danube Wings ukončí několik linek

    (08.02.2010, Akční letenky.cz) Letecká společnost Danube Wings oznámila, že ukončí hned několik linek z letiště Bratislava a Poprad – Tatry. Na konci ledna nejprve ukončila lety na trasách Bratislava – Manchester a Poprad – Basilej. Dalšími linkami, které čeká během února ukončení jsou linky z Popradu do Bruselu a Manchesteru.

  • WizzAir ruší linky na sever

    (11.02.2010, Akční letenky.cz) Nízkonákladová letecká společnost WizzAir ruší některé linky do severských států. Konkrétně se jedná o linky Praha – Oslo (Torp) a Praha – Malmö. V timetablu je sice obě najdete až do října, ovšem poslední lety, které najdete v bookingu jsou plánované na středu 24. února. Na obou linkách zakoupíte letenky nejlevněji od 399 Kč.

  • bmibaby ukončí lety Praha – Belfast

    (18.01.2010, Akční letenky.cz) Nízkonákladová letecká společnost bmibaby ukončí své lety na trase Praha – Belfast, které začala operovat teprve v prosinci loňského roku. V letovém řádu bmibaby sice naleznete tuto trasu až do 22. března, pokud si ovšem zabrouzdáte bookingem zjistíte, že lety končí již o měsíc dříve, ted 22. února 2010.

  • Levné letenky na Maltu: V září jen za 2 310 Kč

    (22.08.2010, Letenky levně) Už delší dobu jsme tu neměli zajímavý tip na letenky pro Moraváky, tak jim to pojďme vynahradit tipem na zpáteční letenky na Maltu za pouhých 2 310 Kč! Výlet s Ryanairem můžete podniknout již v září a během mezipřistání zavítáte i do Itálie a do Skotska.


Sponzorované odkazy


Letenky do Tuniska

Štítky

Zobrazit všechny štítky



Užitečné odkazy

Diskuze na Airways.cz
Diskuze o letenkách a aerolinkách.
PRG.aero
Oficiální web pražského letiště.
Letecká doprava
Letenky a letecká doprava v katalogu InFirmy.cz.
Nepravidelná slovesa
Před cestou si zopakujte anglická nepravidelná slovesa.
Levné letenky
Letenky do celého světa na Letuška.cz.