Ryanair: letenky v akci. Ceny pouze od €10/269 Kč

20. 07. 2010     Akční letenky.cz

Bari, Boloňa, Londýn, Barcelona, Paříž nebo Malorka za €10? Proč ne. Nízkonákladová letecká společnost Ryanair nabízí všechny tyto (a další) destinace z letiště Bratislava již od €10. Cena je za jednosměrné letenky a pokud budete dostatečně rychlí, můžete v období od 1. září do 31. října 2010 najít letenky za €10.

Štítky:
Letenky do Barcelony, Letenky do Bari, Letenky do Boloně, Letenky do Londýna, Letenky do Paříže, Letenky na Mallorcu, Letiště Bratislava, Ryanair

Zdroj: Akční letenky.cz

Akční letenky - informace o akčních letenkách, nových trasách a novinkách v oblasti levných letenek.
http://www.akcniletenky.cz

Online rezervace letenek:

  • Většina lidí se řídí při nákupu letenky podle ceny

    (15.10.2009, Akční letenky.cz) Průzkum našeho serveru ukázal, že většina lidí se při nákupu letenky řídí podle ceny. Na otázku "Jakou roli hraje cena při nákupu letenky?" si mohli respondenti vybrat celkem ze 4 odpovědí: 1) Nejdůležitější. Podle ceny řídím vše.; 2) Poměrně důležitou, ale ne na úkor aspoň základního komfortu.; 3) Beru ji samozřejmě v úvahu.

  • Levné letenky do Manchesteru pouze od 34 Kč

    (17.05.2010, Akční letenky.cz) Nízkonákladová letecká společnost Jet2 nabízí velmi levné letenky do Manchesteru. Pokud si totiž rezervujete letenky Praha – Manchester na říjen, vyjde vás jednosměrná letenka bez poplatků pouze na 34 Kč.

  • Levné letenky od 199 Kč pouze do zítřka

    (12.01.2010, Akční letenky.cz) Nízkonákladová letecká společnost Ryanair spustila akci, ve které nabízí levné letenky od 199 Kč. Rezervovat letenky je možné pouze do zítřka a letět lze v období od pondělí 1. února do čtvrtku 25. března 2010.

  • Emirates: Známe ceny letenek na přímé lince Praha – Dubaj!

    (03.01.2010, Letenky levně) V průběhu dnešního dne se v rezervačních systémech objevily ceny letenek na nové trase Praha - Dubaj, kterou bude od 1. července provozovat arabská společnost Emirates. A i přes veškeré kvality Emirates nutno poznamenat, že se ceny vcelku příčí s názvem tohoto webu. Zpáteční letenka Praha - Dubaj na měsíc červenec totiž stojí 15 878 Kč.


Sponzorované odkazy


Letenky do Egypta

Štítky

Zobrazit všechny štítky



Užitečné odkazy

Diskuze na Airways.cz
Diskuze o letenkách a aerolinkách.
PRG.aero
Oficiální web pražského letiště.
Letecká doprava
Letenky a letecká doprava v katalogu InFirmy.cz.
Nepravidelná slovesa
Před cestou si zopakujte anglická nepravidelná slovesa.
Levné letenky
Letenky do celého světa na Letuška.cz.