Nejlepší letenky: levně naskrz Evropou a zpět od €59

17. 08. 2010     Akční letenky.cz

Ty nejkrásnější evropské destinace jsou teď v prodeji od Austrian Airlines. Můžete cestovat již od €59 (tedy asi 1465 Kč) a to včetně všech poplatků za cestu tam i zpět. Pokud si toužíte dopřát pár dní dovolené, potěšte se nákupem levné letenky do Barcelony, Moskvy, Nice, Hamburgu či objednáním online letenky do Paříže.

Štítky:
Austrian, Letenky, Letenky Austrian, Levné letenky

Zdroj: Akční letenky.cz

Akční letenky - informace o akčních letenkách, nových trasách a novinkách v oblasti levných letenek.
http://www.akcniletenky.cz

Online rezervace letenek:

  • EasyJet získal ocenění Nejlepší nízkonákladová letecká společnost Evropy 2011

    (30.06.2011, Rádi cestujeme) Přední evropská nízkonákladová letecká společnost easyJet zvítězila v soutěži o Nejlepší nízkonákladovou leteckou společnost v Evropě. Cena, o které rozhodovali sami cestující, byla easyJet udělena na World Airline Awards na Pařížské letecké show. easyJet má nejlepší leteckou síť v Evropě a je čtvrtou největší leteckou společností Evropy.

  • Air Berlin je nejlepší evropský low-cost dopravce

    (27.05.2010, Rádi cestujeme) Včera v Hamburku probíhalo udílení cen World Airline Awards. Jako nejlepší evropský nízkonákladový dopravce byl vyhlášen Air Berlín, za ním je pak EasyJet. Třetí místo patří Norwegian Air.

  • easyJet získal ocenění za nejlepší webovou stránku

    (01.10.2009, Akční letenky.cz) Nízkonákladová letecká společnost easyJet získala včera večer ocenění za Nejlepší stránku letecké společnosti. Ocenění získala aerolinka od významné britské multimediální publikace o cestování Travolution. Vedoucí oddělení eCommerce Richard Levin uvedl: "Naše stránky jsou v porovnání s ostatními stránkami týkající se letectví nejvíce navštěvované.

  • easyJet: Nejlepší nízkonákladovka Evropy roku 2011

    (01.07.2011, Akční letenky.cz) V soutěži o Nejlepší nízkonákladovou leteckou společnost v Evropě letos zvítězila britská aerolinka easyJet, která je zároveň čtvrtou největší leteckou společností evropského kontinentu. Cena byla udělena na právě proběhlé Pařížské letecké show přímo samotnými zákazníky. Jedná se o respektované ocenění kvality produktů a služeb a easyJet uspěl v konkurenci více než 200 leteckých společností.


Sponzorované odkazy


Letenky do Thajska

Štítky

Zobrazit všechny štítky



Užitečné odkazy

Diskuze na Airways.cz
Diskuze o letenkách a aerolinkách.
PRG.aero
Oficiální web pražského letiště.
Letecká doprava
Letenky a letecká doprava v katalogu InFirmy.cz.
Nepravidelná slovesa
Před cestou si zopakujte anglická nepravidelná slovesa.
Levné letenky
Letenky do celého světa na Letuška.cz.