Air Berlin je nejlepší evropský low-cost dopravce

27. 05. 2010     Rádi cestujeme

Včera v Hamburku probíhalo udílení cen World Airline Awards. Jako nejlepší evropský nízkonákladový dopravce byl vyhlášen Air Berlín, za ním je pak EasyJet. Třetí místo patří Norwegian Air.

Štítky:
Air Berlin, easyJet, Norwegian Air, World Airline Awards

Zdroj: Rádi cestujeme

Sbíráme pro vás akční levné letenky, levné ubytování, slevy na dovolenou či letenky, užitečné informace.
http://www.radicestujeme.eu

Online rezervace letenek:

  • Letiště Praha: nejlepší letiště východní Evropy 2009

    (09.06.2009, Akční letenky.cz) Společnost SKYTRAX vyhlásila výsledky průzkumu o nejlepší letiště světa pro rok 2009. V letošním ročníku zvítězilo letiště v Soulu (Incheon International Airport). Nejlepším letištěm v Evropě je podle průzkumu letiště v Curychu. Ani letiště Praha Ruzyně neodešlo z vyhlašování s prázdnou. Získalo totiž ocenění za nejlepší letiště ve východní Evropě.

  • Air Berlin hlásí nárůst přepravených osob

    (11.08.2010, Rádi cestujeme) Druhá největší německá letecká společnost Air Berlin přepravila v červenci letošního roku 3 700 971 cestujících a to je oproti červenci minulého roku nárůst 6,4 %. V červenci 2009 Air Berlin přepravil 3,479 mil. cestujících.Od začátku letošního roku do července Air Berlin přepravil téměř 18 mil. lidí. I to je více než za stejné období minulého roku. Nárůst je však minimální 0,6 %. Nárůst byl negativně ovlivněn událostmi v dubnu, kdy po výbuchu sopky na Islandu došlo k uzavření vzdušného prostoru nad velkou části Evropy.

  • Air Berlin: Levné letenky do Moskvy jen za 2 966 Kč

    (16.04.2010, Letenky levně) Druhé největší německé aerolinky Air Berlin přišly se zajímavou nabídkou na letenky do Ruské federace. Z letiště Berlín Tegel na letiště Moskva Domodědovo vás dopraví již za 2 966 Kč. Vybírat si můžete z dostupných termínů v září a říjnu. Vypravit do Ruska se můžete třeba 8. října a na zpáteční cestu 13. října.

  • easyJet získal ocenění za nejlepší webovou stránku

    (01.10.2009, Akční letenky.cz) Nízkonákladová letecká společnost easyJet získala včera večer ocenění za Nejlepší stránku letecké společnosti. Ocenění získala aerolinka od významné britské multimediální publikace o cestování Travolution. Vedoucí oddělení eCommerce Richard Levin uvedl: "Naše stránky jsou v porovnání s ostatními stránkami týkající se letectví nejvíce navštěvované.


Sponzorované odkazy


Letenky na Taiwan

Štítky

Zobrazit všechny štítky



Užitečné odkazy

Diskuze na Airways.cz
Diskuze o letenkách a aerolinkách.
PRG.aero
Oficiální web pražského letiště.
Letecká doprava
Letenky a letecká doprava v katalogu InFirmy.cz.
Nepravidelná slovesa
Před cestou si zopakujte anglická nepravidelná slovesa.
Levné letenky
Letenky do celého světa na Letuška.cz.