GermanWings přepravil rekordní počet lidí

23. 09. 2010     Rádi cestujeme

Nízkonákladová letecká společnost Germanwings zaznamenala rekord v počtu přepravených cestujících. V srpnu 2010 využilo jejích služeb zatím nejvíce pasažérů za dobu existence firmy. Společnost v pátek oznámila, že s celkem 851 419 cestujícími zaznamenala nárůst o 16,18 % oproti předchozímu měsíci, kdy přepravila celkem 732 851 klientů. Také vytíženost evropských letů byla s 84,5 % vynikajícím výsledkem. V počtu přepravených osob se odráží i aktuální oživení hospodářské situace v Německu.

Štítky:
Germanwings

Zdroj: Rádi cestujeme

Sbíráme pro vás akční levné letenky, levné ubytování, slevy na dovolenou či letenky, užitečné informace.
http://www.radicestujeme.eu

Online rezervace letenek:

  • Většina lidí se řídí při nákupu letenky podle ceny

    (15.10.2009, Akční letenky.cz) Průzkum našeho serveru ukázal, že většina lidí se při nákupu letenky řídí podle ceny. Na otázku "Jakou roli hraje cena při nákupu letenky?" si mohli respondenti vybrat celkem ze 4 odpovědí: 1) Nejdůležitější. Podle ceny řídím vše.; 2) Poměrně důležitou, ale ne na úkor aspoň základního komfortu.; 3) Beru ji samozřejmě v úvahu.

  • Iceland Express od příštího léta rozšiřuje počet destinací

    (01.11.2009, Letenky levně) Islandské aerolinky Iceland Express navzdory krizi, která velmi citelně zasáhla i tento ostrovní stát, rozšiřují od příštího léta počet svých destinací. Počínaje 1. červnem 2010 budou krom newyorského letiště Newark obsluhovat i následující města: Aalborg Alicante Barcelona Basilej Berlín Billund Birmingham Boloňa Eindhoven Frankfurt Friedrichshafen Göteborg Kodaň Krakov Londýn (letiště Gatwick a Stansted) Lucemburk Milán (letiště Bergamo) Oslo Paříž (letiště Charles de Gaulle) Rotterdam Varšava Ženeva.

  • Germanwings: v září téměř o 20 % více pasažérů než loni

    (15.10.2010, Rádi cestujeme) Nízkonákladová letecká společnost Germanwings zaznamenala za měsíc září rekordní nárůst počtu pasažérů. V porovnání s loňským rokem se čísla zvýšila téměř o 20 %. Celkově Germanwings za září přepravili 812 842 cestujících. Přesně před rokem činil počet přepravených osob 684 615. To znamená nárůst o 18,73 procent.Radost nad skvělými výsledky poněkud kalí obavy z budoucnosti, která se nese ve znamení nově zavedené letecké daně a jejího dopadu na německou leteckou dopravu.

  • Rekordní letecký provoz v červenci

    (09.08.2011, ALetenky.cz) Letošní červenec se stal měsícem s vůbec nejhustším leteckým provozem v historii. České Řízení letového provozu obsloužilo více než 73 tisíc letadel. Další zajímavá čísla o leteckém provozu nad Českem v dnešním článku.


Sponzorované odkazy