Nejlevnější akční letenky nejen do Milana, Londýna nebo Edinburghu

14. 09. 2010     Rádi cestujeme

Nejlevnější akční letenky najdete například na trasách Praha-Edinburgh v předvánočním termínu (tabulka Jet2.com); dále může zaujmout zlevněná letenka Berlín-Petrohrad, opět v předvánočním termínu. V tabulkách take najdete nejlevnější letenky do Paříže anebo Londýna. Levné letenky v článku se pohybují už od 5 € / 130 Kč. Levně lze letět na ostrov Gran Canaria, cena zpáteční letenky pro dva je cca. 2 000,- Kč. Na tomto ostrově jsme také našli levné ubytování s cenou cca. 290,- Kč na osobu/noc.

Štítky:
Akční letenky, Jet2.com, Letenky do Edinburghu, Letenky do Petrohradu, Letenky do Ruska, Letenky do Velké Británie, Letenky Jet2.com

Zdroj: Rádi cestujeme

Sbíráme pro vás akční levné letenky, levné ubytování, slevy na dovolenou či letenky, užitečné informace.
http://www.radicestujeme.eu

Online rezervace letenek:

Reklama:
Hledáte levné letenky do Londýna? Zajímají vás letenky Edinburgh? Vybírejte pohodlně online!
  • Akční letenky: levný Brusel za 753 Kč nebo Londýn za 588 Kč

    (29.07.2011, Rádi cestujeme) Dnešní nabídka Ryanairu se nám moc líbí. Posuďte sami: zpáteční letenka do Bruselu 753 korun, na Sardinii (Alghero) 923 korun, do Milana 392 korun, Londýna 588 korun a třeba Edinburghu za 753 korun. Vše odlety z Brna, Bratislavy či Berlína. Přidáváme také odlety z Prahy a Mnichova - ovšem to už se nejedná o společnost Ryanair, ale o letenky, které vyhledal náš vyhledávací systém z nabídky prodejce letenek Pelikan.cz.

  • EasyJet přidává nové trasy z Edinburghu

    (24.02.2011, Rádi cestujeme) EasyJet přidává nové trasy z Edinburghu. Předem musíme říct, že ani jedna nevede do Česka, případně na Slovensko. EasyJet bude nově létat z Edinburghu do Tenerife (Kanárské ostrovy), Grenoble (Francie, nedaleko Lyonu) a do Atén. Na nových trasách EasyJet nasadí nový Airbus A320 (kapacita 180 míst).

  • Nejlevnější akční letenky a ubytování: Dublin, Brusel, Londýn

    (24.08.2010, Rádi cestujeme) Nejlevnější akční letenky jsou tentokrát od 190,- Kč. Za velmi zajímavou cenu lze letět do Dublinu - cena za dvě osoby je 2 268,- Kč. Tato cena patří k těm nejnižším, za kolik lze v tomto období letenku do Dublinu koupit. I ubytování v tomto městě je poměrně levné - 780,- Kč na noc za dvě osoby.Celkem za ubytování na tři dny a letenky pro dvě osoby zaplatíte přibližně 4 610,- Kč. Opět platí, že v ceně letenek je příruční zavazadlo, cena je vč. tax. V ceně letenky chybí pouze poplatek za platbu (5 €).

  • Nejlevnější letenky z Prahy do předních světových metropolí

    (31.05.2011, Rádi cestujeme) V dnešním článku se zaměříme na nejlevnější letenky z Prahy do předních světových metropolí, jako jsou Ženeva, Madrid, Londýn, Kodaň, New York, Soul atd. Tentokrát jsme nehledali nejlevnější možnosti - zřejmě bychom v tom případě volili jiné odletové letiště než-li to v Praze. Podívejme se na letenky z pohledu cestujícího, který trvá na odletu z Prahy.


Sponzorované odkazy