British Airways: levné letenky do USA od 13759 Kč

30. 09. 2010     Akční letenky.cz

Britská tradiční aerolinka British Airways představuje nabídku na akční letenky pro odlety z České republiky, konkrétně z Letiště Praha. Svůj výlet si za zvýhodněnou cenu můžete naplánovat např. do Bostonu, Los Angeles či se potěšit koupí akční letenky do Miami.

Štítky:
Akční letenky, British Airways, Letenky British Airways, Letenky do Bostonu, Letenky do Los Angeles, Letenky do Miami, Letenky do USA

Zdroj: Akční letenky.cz

Akční letenky - informace o akčních letenkách, nových trasách a novinkách v oblasti levných letenek.
http://www.akcniletenky.cz

Online rezervace letenek:

  • British Airways: Levné letenky do New Yorku z Prahy jen za 11 507 Kč

    (05.01.2011, Letenky levně) Aerolinky British Airways přišly se skvělou nabídkou na levné letenky do New Yorku. Ty zpáteční pořídíte již za konečnou cenu 11 507 Kč – odlétá se samozřejmě z Prahy! Dostupných letů v období až do konce března je dost, letět tak můžete třeba v termínu od 26. února do 6. března.

  • Levné letenky do Miami: Z Prahy s British Airways jen za 11 992 Kč!

    (13.01.2011, Letenky levně) British Airways v nejnovější promoakci nabízí mimo jiné levné letenky na Floridu. Zpáteční letenky z Prahy do Miami pořídíte již za 11 992 Kč! Volných termínů je více, příkladem nechť je například výlet s odletem tam dne 22. března a odletem zpět dne 5. dubna.

  • British Airways a Iberia podepsaly dohodu o fúzi

    (12.04.2010, Akční letenky.cz) Britská letecká společnost British Airways a španělská aerolinka Iberia podepsaly minulý týden dohodu o fúzi. British Airways bude vlastnit 55% ze společného podniku, zbytek zůstane Iberii. Sídlo nově vzniklé společnosti bude v Londýně, hlaví letiště se budou nacházet v Londýně a Madridu.

  • Zaměstnanci British Airways ohlašují stávku

    (11.05.2010, Akční letenky.cz) Zaměstnanci tradičního britského přepravce British Airways ohlašují stávku. Jmenovitě se jedná o následující dny v měsíci květnu a červnu: 18. – 22. května a 24 – 28. května, 30. května až 3. června, 5. – 9. června 2010. Díky podpoře zaměstnanců British Airways nebude provoz na letištích Lonýn Gatwick a Londýn City stávkou téměř ovlivněn.


Sponzorované odkazy