Jaká máme práva aneb co dělat když

30. 09. 2010     Akční letenky.cz

Portál WhichAirline.com si po nedávných erupcích islandské sopky položil otázku – k čemu všemu jste oprávněni, když dojde ke zrušení či zpoždění vašeho letu? Pojďme se spolu podívat na několik základních pravidel, která vám mohou v případě nouze pomoci.

Štítky:
Cestování letadlem

Zdroj: Akční letenky.cz

Akční letenky - informace o akčních letenkách, nových trasách a novinkách v oblasti levných letenek.
http://www.akcniletenky.cz

Online rezervace letenek:

  • Jezdíte na letiště Praha Ruzyně vlakem? Máme pro vás tip, jak ušetřit stovky korun!

    (13.07.2011, Letenky levně) Pokud nejste z Prahy a k cestě na ruzyňské letiště využíváte vlak, máme pro vás skvělý tip, jak ušetřit až několik set korun. Při nákupu jízdenky požadujte jízdenku VLAK+ Letiště Praha - jedná se o zpáteční jízdenku, v jejíž ceně je zahrnuta cesta autobusem AE z pražského Hlavního nádraží na Ruzyni.

  • Když blesk udeří do letadla – hrozí nebezpečí?

    (19.08.2010, Akční letenky.cz) Jak uvádí CNN, skutečnost, že blesk udeří do vašeho letadla, je vyšší než si myslíte. Odborníci z USA odhadují, že každé americké civilní letadlo je alespoň 1krát za rok udeřeno bleskem (a to bez jakýchkoliv větších následků).

  • Lže ČSA jako když tiskne? Jak to bylo s hořícím Airbusem?

    (05.01.2011, Akční letenky.cz) Na letecké scéně se začínají objevovat pozoruhodné zprávy, kdy jedna strana tvrdí „A“ a druhá „B“. A copak že se vlastně odehrálo? Incident se týká Airbusu A321 aerolinky ČSA v Karlových Varech. Během přistávacího manévru začaly dle slov dispečera letového provozu šlehat asi metrové plameny z podvozku. Okamžitě proto přivolal hasiče.

  • Když Santa ztratí soby: Jak dlouho by rozvážel dárky letadlem?

    (21.12.2010, Akční letenky.cz) Představme si nepředstavitelné. Santovi sobi odchází do důchodu a Santa je ponechaný napospas kapitalistickým aeroliniím. Za jak dlouhou dobu by Santa zvládnul navštívit 29 hlavních zemí Evropy? Kolik času by vlastně musel nebohý chudák strávit v letadle?


Sponzorované odkazy


Letenky na Maltu

Štítky

Zobrazit všechny štítky



Užitečné odkazy

Diskuze na Airways.cz
Diskuze o letenkách a aerolinkách.
PRG.aero
Oficiální web pražského letiště.
Letecká doprava
Letenky a letecká doprava v katalogu InFirmy.cz.
Nepravidelná slovesa
Před cestou si zopakujte anglická nepravidelná slovesa.
Levné letenky
Letenky do celého světa na Letuška.cz.