Prodloužené víkendy po Evropě od 1695 Kč

18. 10. 2010     Akční letenky.cz

Přemýšleli jste o tom, že byste si vzali v práci pár dní volna a odcestovali se toulat po Evropě? Pokud ano, tak máme pro vás skvělé zprávy – přinášíme novinky o možnostech tzv. prodloužených víkendů s Austrian Airlines.

Štítky:
Austrian, Letenky Austrian

Zdroj: Akční letenky.cz

Akční letenky - informace o akčních letenkách, nových trasách a novinkách v oblasti levných letenek.
http://www.akcniletenky.cz

Online rezervace letenek:

  • EasyJet: Víkendy po Evropě od 509 Kč

    (03.11.2010, Akční letenky.cz) Plánujete se trochu porozhlédnout po evropských metropolích během letošní zimy? Jestliže ano, tak vás mohou příjmně překvapit akční letenky od aerolinky easyJet. Od pouhých 509 Kč si můžete dopřát levné letenky do Amsterdamu, Lyonu, letenky do Paříže či Londýna. Cena vaší letenky je uváděna za 1 cestu včetně daní.

  • easyJet letenky po Evropě od 499 Kč

    (16.08.2010, Akční letenky.cz) Neváhejte, sbalte si své „saky paky“ a hurá na výlet po Evropě. EasyJet letenky jsou totiž dostupné již od 499 Kč a to za jednu cestu včetně daní. Pokud si odpustíte finančí a věcnou zátěž – odbavované zavazadlo, můžete se již za pár korun podívat po Evropě při odletu z Letiště Praha Ruzyně.

  • Vyhrajte zpáteční letenky po Evropě s ČSA

    (21.10.2009, Akční letenky.cz) České aerolinie pořádají soutěž o zpáteční letenky po Evropě. Soutěž probíhá od 19.10.2009 do 8.11.2009 na webových stránkách http://csa-media.cz. O co se hraje Hlavní cenou v soutěži jsou tři zpáteční letenky po Evropě v síti Českých aerolinií. Výhra však nezahrnuje taxy a poplatky, které si tak výherci budou muset zaplatit sami.

  • Oblíbená sekundární letiště v Evropě 2

    (29.01.2010, Akční letenky.cz) Už jednou jsme přinesli článek Oblíbená sekundární letiště v Evropě, kde jsme stručně představili 5 oblíbených sekundárních letišť v Evropě. Dnes následuje malé pokračovaní, neboť sekundární letiště jsou velice populární hlavně mezi lidmi, kteří často cestují s nízkonákladovými leteckými společnostmi, hledají různé akční nabídky a levné letenky.


Sponzorované odkazy


Letenky do Nizozemí

Štítky

Zobrazit všechny štítky



Užitečné odkazy

Diskuze na Airways.cz
Diskuze o letenkách a aerolinkách.
PRG.aero
Oficiální web pražského letiště.
Letecká doprava
Letenky a letecká doprava v katalogu InFirmy.cz.
Nepravidelná slovesa
Před cestou si zopakujte anglická nepravidelná slovesa.
Levné letenky
Letenky do celého světa na Letuška.cz.