Kdopak ví že – do Paříže – vyhrát může letenky?

15. 10. 2010     Akční letenky.cz

Air France se rozhodla rozčeřit klidné vody leteckého businessu v České republice a přináší trochu vzruchu pro cestovatele v podobě soutěže o dvě letenky do Paříže. Hra je přístupná pro osoby starší 18 let. Zapotřebí je vyplnit formulář Air France, kde zadáte své jméno, e-mail a nezapomeňte zaškrnout v dotazníku, že souhlasíte s podmínkami soutěže.

Štítky:
Air France, Letenky do Francie, Letenky do Paříže, Soutěž o letenky

Zdroj: Akční letenky.cz

Akční letenky - informace o akčních letenkách, nových trasách a novinkách v oblasti levných letenek.
http://www.akcniletenky.cz

Online rezervace letenek:

Reklama:
Hledáte levné letenky do Paříže? Vybírejte pohodlně online!
  • Nejlevnější letenky jsou ty ZDARMA! Vyhraj výlet do Nice či Benátek

    (30.06.2010, Akční letenky.cz) Německá tradiční aerolinka Lufthansa přichází s nabídkou na letenky ZDARMA. Stačí se zúčastnit soutěže a vyhrát letenky do Benátek či Nice či spoustu jiných cen. Soutěžte do 11. července 2010. Stačí, když na stránkách přepravce (pro Českou republiku) vyplníte registrační formulář a zodpovíte na pár otázek a pak již jen vyhrát!

  • Hned 3 soutěže o letenky od společnosti Pelikán

    (16.08.2011, Akční letenky.cz) Pokud rádi soutěžíte o cokoliv, především však o letenky do různých koutů světa, jsou zde pro vás hned 3 soutěže od cestovního agenta Pelikán. Jedna zajímavější než druhá! Vyhrát můžete třeba cestu do New Yorku, po Evropě či dokonce palubní lístky v hodnotě 100 000 Kč.

  • Vyhraj 2 letenky do Říma!

    (15.09.2010, Akční letenky.cz) Společnost Swiss Air Lines vyhlašuje soutěž o 2 letenky do Říma. Zúčastnit se můžete ode dneška až do půlnoci 30. září 2010. A jak můžete tyto letenky do Říma vyhrát? Úplně jednoduše.

  • easyJet letenky: levně do Marseille a zpět za 1083 Kč

    (21.09.2010, Akční letenky.cz) Aerolinka easyJet vás může podzimně potěšit, easyJet letenky do Marseille jsou totiž k dostání již od pouhých 1083 Kč za cestu tam i zpět včetně daní. Jediný smítkem na kráse tohoto báječného výletu může být letiště odletu – je jím totiž Letiště Londýn Gatwick.


Sponzorované odkazy