Levné letenky do Itálie: Milán za 392 Kč, Benátky za 644 Kč

20. 10. 2010     Letenky levně

Se zajímavými nabídkami na letenky do Itálie přišly tento týden hned dvě letecké společnosti – Ryanair a Wizzair. Zpáteční letenky z Brna do Milána pořídíte za 392 Kč, z Prahy do Benátek pak můžete letět za 644 Kč. Do hlavního italského města módy se můžete podívat například v termínu od 13. prosince do 15. prosince.

Štítky:
Letenky do Benátek, Letenky do Itálie, Letenky do Milána, Letenky Ryanair, Letenky Wizz Air, Ryanair, Wizz Air

Zdroj: Letenky levně

Tipy na nejlevnější letenky - bez zbytečných keců.
http://www.letenkylevne.cz

Online rezervace letenek:

Reklama:
Hledáte levné letenky do Benátek? Vybírejte pohodlně online!
  • Ryanair letenky: nová linka Brno – Milán

    (19.08.2010, Akční letenky.cz) Ryanair, irský nízkonákladový přepravce, představuje novou linku do Milána. Své letenky do Itálie si cestující mohou zakoupit  pro odlety od 1. listopadu 2010, Letiště Brno. Letiště Milán Bergamo nebo-li Milan – Orio Al Serio je populární zejména mezi nízkonákladovými aerolinkami, jeho nižší letištní poplatky totiž umožňují přepravcům stlačit cenu vaší letenky dolů.

  • Levné letenky: Benátky, Paříž, Ibiza

    (11.03.2011, Rádi cestujeme) Tentokrát jsme vyhledali levné letenky do takových měst jako jsou Alicante (konečně jsou zajímavé i letenky z Brna do Alicante, dvě osoby zaplatí cca. 2 000 korun), Řím, Benátky, Paříž, Kodaň. Velmi levné letenky jsou také na Ibizu, kde lze navíc najít levný hotel od 140 Kč za osobu/noc. V nabídce najdete letenky společnosti Ryanair, Wizzair, Air Berlin či Jet2.

  • Levné letenky z Brna: Vánoční Milán jen za 298 Kč!

    (10.11.2010, Letenky levně) Po nějakém tom týdnu je tu opět nabídka na levné letenky z Brna do Milána, kam se můžete vypravit za skvělých 298 Kč! Na lince Brno - Milán Bergamo operuje ultranízkonákladový Ryanair, se kterým se můžete vydat třeba v termínu od 11. prosince do 15. prosince.

  • Akční letenky a levné ubytování: Paříž, Neapol, Milan

    (02.07.2010, Rádi cestujeme) Akční letenky jsme hledali u Ryanairu a Wizzairu. Ceny se pohybují od 319 korun. Zajímavé jsou trasy do Paříže, Neapole či Milana. Většinu levných letenek najdete spíše v podzimních měsících září a říjen. Výhodně a levně se dá ubytovat v Neapoli. Cena za dvě osoby je pod 900,- Kč. Neapol je blízko moře a poměrně hodně na jihu Itálie. Průměrná teplota v Neapoli v měsíci září je 26 stupňů, v říjnu 22 stupňů.


Sponzorované odkazy