Ryanair letenky: nová linka Brno – Milán

19. 08. 2010     Akční letenky.cz

Ryanair, irský nízkonákladový přepravce, představuje novou linku do Milána. Své letenky do Itálie si cestující mohou zakoupit  pro odlety od 1. listopadu 2010, Letiště Brno. Letiště Milán Bergamo nebo-li Milan – Orio Al Serio je populární zejména mezi nízkonákladovými aerolinkami, jeho nižší letištní poplatky totiž umožňují přepravcům stlačit cenu vaší letenky dolů.

Štítky:
Letenky do Itálie, Letenky do Milána, Letenky Ryanair, Letenky z Brna, Ryanair

Zdroj: Akční letenky.cz

Akční letenky - informace o akčních letenkách, nových trasách a novinkách v oblasti levných letenek.
http://www.akcniletenky.cz

Online rezervace letenek:

  • Ryanair: Od 1. listopadu nová linka Brno – Milán Bergamo! Známe ceny!

    (18.08.2010, Letenky levně) Nízkonákladový Ryanair přidává na svůj letový řád novou linku Brno - Milán Bergamo. S platností od 1. listopadu 2010 na ní bude létat vždy v pondělí, ve středu a v sobotu.

  • Lufthansa Italia: Od října nová linka Praha – Milán Malpensa! Kupte si letenky v akci 1+1 zdarma!

    (24.07.2010, Letenky levně) Dceřiná společnost německých aerolinek, Lufthansa Italia, expanduje a na svůj letový řád přidává od 29. října denní spoj Praha - Milán Malpensa. Zařazuje se tak po bok aerolinek ČSA a easyJet, které na této trase již létají. Lufthansa Italia na této lince bude používat stroj Airbus A319.

  • Nová linka Brno – Alicante! Od 569 Kč

    (11.02.2011, Akční letenky.cz) Nízkonákladový přepravce Ryanair na svých stránkách právě otevřel novou linku! Jedná se o spoj z Letiště Brno (BRQ) do španělského Alicante. Letenky jsou dostupné k zakoupení již nyní a to pro odlety od 15. dubna 2011. Zaváděcí cena letenek je 569 Kč za jednu cestu včetně daní, ale bez dalších poplatků.

  • WizzAir: NOVÁ linka Brno – Řím!

    (13.12.2010, Akční letenky.cz) Nejčerstvější novinky! Společnost WizzAir ve své tiskové zprávě právě oznámila, že otevírá novou linku Brno – Řím (FCO)! Linka bude provozována dvakrát týdně – každou středu a neděli. Své levné letenky do Říma si můžete zarezervovat již nyní. Zaváděcí cena letenek je 467 Kč za jednu cestu včetně všech daní a poplatků.


Sponzorované odkazy