ČSA letenky: 2 lidé. Poloviční cena. Od 2590 Kč

04. 11. 2010     Akční letenky.cz

Nechte se příjemně překvapit aerolinkou ČSA, která představuje podzimní akci na letenky. Za své letenky do Kodaně, Milána, Osla, letenky do Říma a řady dalších destinací zaplatíte od pouhých 2590 Kč za cestu tam i zpět a to včetně poplatků.

Štítky:
ČSA, Letenky ČSA, Letenky do Itálie, Letenky do Kodaně, Letenky do Milána, Letenky do Norska, Letenky do Osla, Letenky do Říma

Zdroj: Akční letenky.cz

Akční letenky - informace o akčních letenkách, nových trasách a novinkách v oblasti levných letenek.
http://www.akcniletenky.cz

Online rezervace letenek:

  • Letenky z Lince do Londýna za 600 Kč

    (17.10.2010, ) Jedny z nejlevnějších (ne-li nejlevnějších) zpátečních letenek do Londýna s odletem z letiště, které je pro nás Čechy dostupné, nabízí aerolinky Ryanair z rakouského Lince. Zpáteční letenku na listopad totiž pořídíte za pouhých 24 Euro, tedy v přepočtu kolem 600 Kč. Cena je to oproti odletu z Prahy minimálně poloviční.

  • Wizzair: zkušenosti, zavazadla, ceny

    (23.09.2010, Rádi cestujeme) Maďarský nízkonákladový letecký dopravce Wizzair patří k těm, kteří nabízí nejlevnější letenky z Prahy. V minulých letech přepravil Wizzair z/do Prahy přes 340 000 cestujících. Už v letošním roce plánuje zvednout tento počet až o 42% a to na 640 000. Stále častěji lidé hledají zkušenosti s Wizzairem. I my jsme samozřejmě vyzkoušeli Wizzair a můžeme vám předložit například zkušenost s letem do Neapole.Wizzair jako jeden z mála nízkonákladových dopravců vám umožní přepravit až 32 kg těžké zavazadlo, a to aniž byste museli platit poplatky navíc.


Sponzorované odkazy


Letenky na Ukrajinu

Štítky

Zobrazit všechny štítky



Užitečné odkazy

Diskuze na Airways.cz
Diskuze o letenkách a aerolinkách.
PRG.aero
Oficiální web pražského letiště.
Letecká doprava
Letenky a letecká doprava v katalogu InFirmy.cz.
Nepravidelná slovesa
Před cestou si zopakujte anglická nepravidelná slovesa.
Levné letenky
Letenky do celého světa na Letuška.cz.