easyJet: až 38 % sleva na všechny letenky

05. 11. 2010     Akční letenky.cz

Britská nízkonákladová aerolinka easyJet oslavuje své patnácté narozeniny. A jak jinak se odvděčit svým cestujícím, než-li jim poskytnout nějaké bezva akční letenky?

Štítky:
easyJet, Sleva na letenky

Zdroj: Akční letenky.cz

Akční letenky - informace o akčních letenkách, nových trasách a novinkách v oblasti levných letenek.
http://www.akcniletenky.cz

Online rezervace letenek:

  • Vánoční sleva 385 Kč na všechny lety

    (22.12.2010, ) Jeden z nejznámějších prodejců letenek v České republice, web Pelikan.cz, si pro všechny zájemce o letenky připravil Vánoční slevu na všechny své lety ve výši 385 Kč. Pro uplatnění slevy stačí použít slevový kupón „dáreček2011″ (bez uvozovek).

  • 20% sleva na všechny lety přes Budapešť

    (27.09.2010, ) Maďarský národní dopravce Malév si pro nás připravil speciální promo akci, ve které dostanete 20% slevu na všechny lety s přestupem na letišti Budapešť (BUD). Akce se samozřejmě dostupná i českým zákazníkům a tedy i s odletem z letiště Praha (PRG).

  • WizzAir: sleva 20 % na všechny letenky

    (19.05.2011, Akční letenky.cz) Pouze na dnešní den (19. květen) připravila nízkonákladová aerolinka WizzAir slevovou akci na všechny letenky. Pokud si dnes zarezervujete let do jakékoliv destinace ušetříte 20% a to se vyplatí. Což takhle podniknout výlet do slunné Itálie a vychutnat si místní atmosféru nebo vyhlášenou italskou kuchyni?

  • Sleva 385 Kč na všechny letenky

    (22.12.2010, Akční letenky.cz) Cestovní agent Pelikán se rozhodl vyjít vstříc lovcům letenek a nabízí akci na všechny své lety. Pokud použijete slevový kód „dáreček2011„, zůstane ve vaší kapse 385 kč z původní ceny vaší letenky. Slevový promo kód můžete uplatnit ve třetím kroku rezervačního procesu.


Sponzorované odkazy


Letenky na Ukrajinu

Štítky

Zobrazit všechny štítky



Užitečné odkazy

Diskuze na Airways.cz
Diskuze o letenkách a aerolinkách.
PRG.aero
Oficiální web pražského letiště.
Letecká doprava
Letenky a letecká doprava v katalogu InFirmy.cz.
Nepravidelná slovesa
Před cestou si zopakujte anglická nepravidelná slovesa.
Levné letenky
Letenky do celého světa na Letuška.cz.