Austrian: zpáteční letenky na víkend od 1688 Kč

18. 11. 2010     Akční letenky.cz

Máte chuť si vzít pár dní volna v práci a prodloužit si víkend? Výborně! Zaleťte si s Austrian Airlines do Athén, dopřejte si levné letenky do Barcelony a nebo si vychutnejte zimní nákupy v Miláně. To vše od pouhých 1688 Kč za zpáteční letenky včetně tax a odbavených zavazadel. Akční letenky vám přejí hezkou zimní dovolenou!

Štítky:
Austrian, Letenky Austrian, Letenky do Athén, Letenky do Barcelony, Letenky do Itálie, Letenky do Milána, Letenky do Řecka, Letenky do Španělska

Zdroj: Akční letenky.cz

Akční letenky - informace o akčních letenkách, nových trasách a novinkách v oblasti levných letenek.
http://www.akcniletenky.cz

Online rezervace letenek:

  • Prodloužený víkend pro dva v Manchesteru za 3 727 korun

    (11.10.2011, Rádi cestujeme) Strávit prodloužený víkend v Manchesteru nemusí být nijak extra nákladné, zvláště pokud využijete nabídku Ryanairu a zakoupíte "extrémně" levnou letenku za 413 korun. Cena je samozřejmě vč. tax a s příručním zavazadlem. Náklady na ubytování v době letu jsou také přijatelné a tak za prodloužený víkend zaplatí dvě osoby necelé 4 tisíce korun.  

  • Vyhrajte víkend pro dva v Belgii s Brussels Airlines

    (15.06.2010, Akční letenky.cz) Chtěli byste poznat Belgii? Proč se nezúčastnit nové soutěže letecké společnosti Brussels Airlines, kterou aerolinka vyhlásila při příležitosti oslav Dne otců. Ve hře je víkend pro dva, který zahrnuje 2 zpáteční letenky Praha – Brusel, pronájem auta na celý víkend, 2 noci ve tříhvězdičkovém hotelu se snídaní a návštěva pivovaru Bocq (‘La Brasserie du Bocq’).

  • Letecky k moři na prodloužený víkend? Proč ne!

    (16.06.2010, Rádi cestujeme) Jste naladěni na léto? Chtěli byste ještě před svou hlavní dovolenou načichnout k vůni moře? Nebo jen tak si udělat radost a zaplavat si ve vlnách? Díky nízkým cenám za letenky, především společnosti Ryanair, ani nemusíte příliš utrácet peníze. Vybrali jsme pro vás aktuální akční letenku na jeden prodloužený víkend a hledali jsme nejlevnější ubytování v blízkosti letiště. Pamatujte, že uvádíme ceny za dvě letenky vč. tax, avšak bez poplatku za rozměrnější zavazadlo. V ceně je pouze příruční zavazadlo, ale na prodloužený víkend by příruční zavazadlo mohlo stačit.

  • Tip na září: Prodloužený víkend v italském Bari jen za 1 478 Kč

    (29.07.2010, Letenky levně) Pokud letošní dovolenou odkládáte až na září a zároveň vám k odpočinku postačí prodloužený víkend, máme pro vás zajímavý tip. V termínu od čtvrtka 23. září do neděle 26. září můžete pobývat v italském Bari, přičemž zpáteční letenka z Prahy vás se společností Wizzair vyjde jen na 1 478 Kč.


Sponzorované odkazy