Bezva letenky: levně na Ibizu od 2128 Kč

23. 12. 2010     Akční letenky.cz

Máme chuť zaletět si do španělské Ibizy, ochutnat atmosféru místního horkého klimatu a prolít hrdlem zajímavá vína? Tedy potom máme pro vás vynikající zprávy. Letenky na Ibizu seženete již za 2128 Kč a to tzv. „se vším všudy“.

Štítky:
Letenky do Španělska, Letenky na Ibizu, Letenky Ryanair, Letenky Wizz Air, Ryanair, Wizz Air

Zdroj: Akční letenky.cz

Akční letenky - informace o akčních letenkách, nových trasách a novinkách v oblasti levných letenek.
http://www.akcniletenky.cz

Online rezervace letenek:

Reklama:
Hledáte levné letenky na Ibizu? Vybírejte pohodlně online!
  • Akční letenky a levné ubytování na Ibizu, Mallorcu nebo do Barcelony

    (21.04.2010, Rádi cestujeme) Dnešní akční letenky jsou zaměřeny na pobyty u moře. Zaměřili jsme se například na Ibizu, Mallorcu, nebo Barcelonu. Zajímavá je dnes i trasa Wroclaw-Barcelona. Letenka v jednom směru za osobu stojí 432,- Kč. Levné ubytování najdete např. na Ibize.

  • Levné letenky na Ibizu: V květnu z Brna jen za 1 453 Kč

    (07.03.2011, Letenky levně) S nabídkou levných letenek z Brna na Ibizu přišla nízkonákladová společnost Ryanair. Letenky pořídíte již za 1 453 Kč. Stačí si otevřít stránky Ryanair.com a zabukovat letenky dle následujícího itineráře.

  • easyJet: Zpáteční letenky na Ibizu jen za 1 351 Kč včetně poplatků!

    (27.06.2010, Letenky levně) Pokud ještě nemáte vybranou letoštní dovolenou, zkuste využít prázdninové nabídky aerolinek easyJet a vyražte na Ibizu! Zpáteční letenka z letiště Milán Malpensa vás vyjde na pouhých 1 351 Kč! Volných termínů je o prázdninách hned několik, letět můžete třeba v termínu od 13. července do 23. července.

  • Akční letenky a levné ubytování na Kos, Ibizu nebo Mallorcu

    (04.05.2010, Rádi cestujeme) Dnes bychom chtěli upozornit na trasu Katowice-Londýn. Cena za dvě osoby je 970,- Kč vč. tax (bez poplatku za platbu). Dále jsou zajímavé trasy Frankfurt-Kos - cena jen 1 144,- Kč za dvě osoby vč. tax. Akční letenky najdete i na Kanárské ostrovy, cena za dvě osoby je pod 3 000,- Kč.Hodně zajímavé je ubytování na Ibize, kde zaplatíte za dvě osoby a noc 555,- Kč. Prakticky totéž zaplatíte, pokud se ubytujete na ostrovech Kos, Lanzarote nebo Mallorca. Konkrétní termíny najdete v tabulkách níže.


Sponzorované odkazy