Když Santa ztratí soby: Jak dlouho by rozvážel dárky letadlem?

21. 12. 2010     Akční letenky.cz

Představme si nepředstavitelné. Santovi sobi odchází do důchodu a Santa je ponechaný napospas kapitalistickým aeroliniím. Za jak dlouhou dobu by Santa zvládnul navštívit 29 hlavních zemí Evropy? Kolik času by vlastně musel nebohý chudák strávit v letadle?

Zdroj: Akční letenky.cz

Akční letenky - informace o akčních letenkách, nových trasách a novinkách v oblasti levných letenek.
http://www.akcniletenky.cz

Online rezervace letenek:

  • Jaká máme práva aneb co dělat když

    (30.09.2010, Akční letenky.cz) Portál WhichAirline.com si po nedávných erupcích islandské sopky položil otázku – k čemu všemu jste oprávněni, když dojde ke zrušení či zpoždění vašeho letu? Pojďme se spolu podívat na několik základních pravidel, která vám mohou v případě nouze pomoci.

  • Když blesk udeří do letadla – hrozí nebezpečí?

    (19.08.2010, Akční letenky.cz) Jak uvádí CNN, skutečnost, že blesk udeří do vašeho letadla, je vyšší než si myslíte. Odborníci z USA odhadují, že každé americké civilní letadlo je alespoň 1krát za rok udeřeno bleskem (a to bez jakýchkoliv větších následků).

  • Lže ČSA jako když tiskne? Jak to bylo s hořícím Airbusem?

    (05.01.2011, Akční letenky.cz) Na letecké scéně se začínají objevovat pozoruhodné zprávy, kdy jedna strana tvrdí „A“ a druhá „B“. A copak že se vlastně odehrálo? Incident se týká Airbusu A321 aerolinky ČSA v Karlových Varech. Během přistávacího manévru začaly dle slov dispečera letového provozu šlehat asi metrové plameny z podvozku. Okamžitě proto přivolal hasiče.

  • Peking za 9 991 Kč

    (10.10.2011, ) Dlouho jsme tu neměli tip na zajímavý zaoceánský let. Často se tu sice objevují tipy na lety do USA, ale východ jsme tu dlouho neměli. Tentokrát máme tip na levné zpáteční letenky z Prahy do čínského Pekingu pod 10 000 Kč a navíc u českého prodejce letenek, co si víc přát?


Sponzorované odkazy


Letenky na Filipíny

Štítky

Zobrazit všechny štítky



Užitečné odkazy

Diskuze na Airways.cz
Diskuze o letenkách a aerolinkách.
PRG.aero
Oficiální web pražského letiště.
Letecká doprava
Letenky a letecká doprava v katalogu InFirmy.cz.
Nepravidelná slovesa
Před cestou si zopakujte anglická nepravidelná slovesa.
Levné letenky
Letenky do celého světa na Letuška.cz.