Austrian Airlines: levné letenky za exotikou

30. 03. 2011     Akční letenky.cz

Pokud máte zálusk na exotickou dovolenou, mohla by vám pomoci tradiční letecká společnost Austrian Airlines. Ve své speciální nabídce má hned několik velmi zajímavých destinací za příjemné ceny. Akce pro Českou republiku s názvem ACTION CZ platí na vybrané lety až do 30. června 2011.

Štítky:
Austrian, Letenky Austrian

Zdroj: Akční letenky.cz

Akční letenky - informace o akčních letenkách, nových trasách a novinkách v oblasti levných letenek.
http://www.akcniletenky.cz

Online rezervace letenek:

  • Letenky za exotikou: Martinik za 12 370 korun

    (12.10.2011, Rádi cestujeme) V případě, že jste dostali chuť vycestovat někam za exotikou, máme pro vás levnou nabídku letenky na karibský ostrov Martinik. Cena zpáteční letenky vč. tax je něco málo přes 12 tisíc korun. 14ti denní pobyt na tomto ostrově pro dvě osoby stojí zhruba 54 000 vč. zpátečních letenek. Běžná cena last minute pobytů pro dvě osoby na 11 dnů se pohybuje okolo 70 tisíc, takže v případě kombinace této levné letenky a níže vypsaného ubytování ušetříte nemálo peněz.  

  • Levně za exotikou: Maledivy z Prahy s Emirates jen za 14 872 Kč

    (19.05.2011, Letenky levně) Levné letenky na exotické Maledivy nyní zakoupíte u letecké společnosti Emirates. Odlétá se z Prahy a zpáteční letenka pro jednu osobu vás včetně všech poplatků a příplatků vyjde na sympatických 14 872 Kč! Jen je nutné neotálet a objednávat, neboť tato akce je platná pouze na odlety do konce června tohoto roku.

  • Pořádně levné letenky za exotikou

    (02.03.2012, Rádi cestujeme) V těchto dnech lze zakoupit podstatně levnější letenky do Karibiku nebo Thajska než tomu bývá zvykem. Nizozemské Antily jsou dostupné z blízkého německého letiště v Norimberku již za cenu těsně nad hranicí 10 500 korun. Letenky do Bangkoku stojí dokonce necelých 10 tisíc korun.

  • Levné letenky na Jamajku

    (10.01.2011, Rádi cestujeme) Opět jsme narazili na poměrně zajímavou cenu letenek - tentokrát do exotikou zavánějící destinace - na Jamajku, města Montego Bay. Zpáteční letenky pro dvě osoby v last minute nabídce - odlet je už 12. ledna 2011 - stojí hezkých 438 €, tedy přibližně 11 000 korun. Link na tuto  zvýhodněnou nabídku je zde. Let je se společností Condor, z Frankfurtu nad Mohanem.


Sponzorované odkazy


Letenky do Nepálu

Štítky

Zobrazit všechny štítky



Užitečné odkazy

Diskuze na Airways.cz
Diskuze o letenkách a aerolinkách.
PRG.aero
Oficiální web pražského letiště.
Letecká doprava
Letenky a letecká doprava v katalogu InFirmy.cz.
Nepravidelná slovesa
Před cestou si zopakujte anglická nepravidelná slovesa.
Levné letenky
Letenky do celého světa na Letuška.cz.