Jet2: zpáteční levné letenky od 1456 Kč

24. 03. 2011     Akční letenky.cz

Britská nízkonákladová letecká společnost Jet2 nabízí svým zákazníkům jarní slevy letenek na měsíce duben, květen a červen. Nejlevnější zpáteční letenky na lince Praha – Newcastle jsou k mání od pouhých 1456 Kč včetně tax a odbavení online. Příruční zavazadlo si s sebou můžete vzít zdarma, za jiná odbavená zavazadla se však platí.

Štítky:
Jet2.com, Letenky do Newcastlu, Letenky do Velké Británie, Letenky Jet2.com

Zdroj: Akční letenky.cz

Akční letenky - informace o akčních letenkách, nových trasách a novinkách v oblasti levných letenek.
http://www.akcniletenky.cz

Online rezervace letenek:

  • Levné letenky do Anglie s Jet2

    (28.04.2011, Akční letenky.cz) V rezervačním systému nízkonákladové letecké společnosti Jet2 se pravidelně objevují levné lety do mnoha destinací. Z hlavního města České republiky se sice přímo dostanete pouze do několika měst na Britských ostrovech, odtud ovšem můžete dále pokračovat do jiných vybraných zemí. Nejlevnější letenky se dají sehnat na lince Praha – Newcastle a začínají na 1456 Kč.

  • Podzimní levné letenky do Anglie s Jet2 od 34 Kč

    (06.04.2010, Akční letenky.cz) Nízkonákladová letecká společnost Jet2 spustila akci na podzimní levné letenky do Anglie od pouhých 34 Kč. Cena je ovšem bez poplatků a daně. Aerolinka Jet2 nabízí celkem tři letecká spojení s Českou republikou. Z letiště Praha tak můžete letět do měst Leeds, Edinburgh a Manchester.

  • Z Prahy do Newcastlu s Jet2.com

    (10.07.2010, Rádi cestujeme) Nízkonákladový dopravce Jet2.com bude od podzimu provozovat novou linku Praha-Newcastle. Linka začne fungovat od 5. listopadu. S Jet2 bude moci do Newcastlu 3x týdně - a to v úterý, čtvrtek a v neděli. Jde o vůbec jedinou přímou linkou mezi Prahou a Newcastlem. Jet2.com dále spojuje Prahu s Edinburghem, Manchesterem a Leedsem.

  • Jet2.com rozšiřuje základnu v Manchesteru

    (03.06.2010, Rádi cestujeme) Nízkonákladová společnost Jet2.com oznámila, že se chystá rozšířit svou základnu na letišti v Manchesteru. Zavede odtud také dvě nové trasy. Jet2.com začne z Manchesteru létat do Egyptské Hurghady a to od 15. října. Cena se pohybuje okolo 80 liber za jeden směr.


Sponzorované odkazy


Letenky do Ruska

Štítky

Zobrazit všechny štítky



Užitečné odkazy

Diskuze na Airways.cz
Diskuze o letenkách a aerolinkách.
PRG.aero
Oficiální web pražského letiště.
Letecká doprava
Letenky a letecká doprava v katalogu InFirmy.cz.
Nepravidelná slovesa
Před cestou si zopakujte anglická nepravidelná slovesa.
Levné letenky
Letenky do celého světa na Letuška.cz.