Delta od léta obnovuje přímý let mezi Prahou a Atlantou. Známe ceny letenek!

31. 03. 2011     Letenky levně

S platností od 2. června 2011 přidává Delta do letového řádu další přímý spoj z Prahy do USA. Tentokrát se jedná o linku do Atlanty, která je zpravidla v provozu pouze přes letní období. Dle informací z rezervačního systému by měla být v provozu čtyřikrát týdně.

Štítky:
Delta, Letenky Delta, Letenky do Atlanty, Letenky do USA

Zdroj: Letenky levně

Tipy na nejlevnější letenky - bez zbytečných keců.
http://www.letenkylevne.cz

Online rezervace letenek:

  • Ryanair: Od 1. listopadu nová linka Brno – Milán Bergamo! Známe ceny!

    (18.08.2010, Letenky levně) Nízkonákladový Ryanair přidává na svůj letový řád novou linku Brno - Milán Bergamo. S platností od 1. listopadu 2010 na ní bude létat vždy v pondělí, ve středu a v sobotu.

  • Lufthansa spustila soutěž o dvě letenky a další ceny

    (22.07.2010, Akční letenky.cz) Patříte mezi soutěžní typy a je vám více než 18 let? Zapojte se do nové soutěže letecké společnosti Lufthansa. Ta totiž spustila soutěž o dvě letenky do evropské destinace dle vlastního výběru a další věcné ceny. Až do 13. září 2010 můžete odpovědět na velmi jednoduchou otázku týkající se online odbavení. Odpovědní formulář naleznete zde.

  • Ryanair z Badenu na Kanáry

    (27.01.2011, Rádi cestujeme) Ryanair připravuje novou, poměrně zajímavou linku, která rozšíří možnosti, jak se levně dopravit na ostrov Tenerife. Nově bude Ryanair létat mezi Karlsruhe/Baden(FKB) a ostrovem Tenerife(TFS). Letiště Karlsruhe-Soellingen je vzdáleno od Plzně 467 km. Aktuálně nejsou známé konkrétní ceny letenek. První letadla Ryanairu by měly mezi Karlsruhe a Tenerife vzlétnout v druhé polovině dubna.

  • Akční letenky aneb daleká exotika od 8440 Kč

    (21.05.2010, Akční letenky.cz) Tradiční rakouský přepravce Austrian Airlines obnovuje svoji akční nabídku letenek do dalekých destinací. Můžete se tak za velice příjemné ceny podívat do exotických míst jako je Dubaj, Dillí, Peking, Bangkok či Tokyo a zaplatit pouze pár tisíc korun.


Sponzorované odkazy