Ryanair: Od 1. listopadu nová linka Brno – Milán Bergamo! Známe ceny!

18. 08. 2010     Letenky levně

Nízkonákladový Ryanair přidává na svůj letový řád novou linku Brno - Milán Bergamo. S platností od 1. listopadu 2010 na ní bude létat vždy v pondělí, ve středu a v sobotu.

Štítky:
Letiště Brno, Lety do Itálie, Lety do Milána, Ryanair

Zdroj: Letenky levně

Tipy na nejlevnější letenky - bez zbytečných keců.
http://www.letenkylevne.cz

Online rezervace letenek:

  • Ryanair letenky: nová linka Brno – Milán

    (19.08.2010, Akční letenky.cz) Ryanair, irský nízkonákladový přepravce, představuje novou linku do Milána. Své letenky do Itálie si cestující mohou zakoupit  pro odlety od 1. listopadu 2010, Letiště Brno. Letiště Milán Bergamo nebo-li Milan – Orio Al Serio je populární zejména mezi nízkonákladovými aerolinkami, jeho nižší letištní poplatky totiž umožňují přepravcům stlačit cenu vaší letenky dolů.

  • Emirates: Známe ceny letenek na přímé lince Praha – Dubaj!

    (03.01.2010, Letenky levně) V průběhu dnešního dne se v rezervačních systémech objevily ceny letenek na nové trase Praha - Dubaj, kterou bude od 1. července provozovat arabská společnost Emirates. A i přes veškeré kvality Emirates nutno poznamenat, že se ceny vcelku příčí s názvem tohoto webu. Zpáteční letenka Praha - Dubaj na měsíc červenec totiž stojí 15 878 Kč.

  • Lufthansa Italia: Od října nová linka Praha – Milán Malpensa! Kupte si letenky v akci 1+1 zdarma!

    (24.07.2010, Letenky levně) Dceřiná společnost německých aerolinek, Lufthansa Italia, expanduje a na svůj letový řád přidává od 29. října denní spoj Praha - Milán Malpensa. Zařazuje se tak po bok aerolinek ČSA a easyJet, které na této trase již létají. Lufthansa Italia na této lince bude používat stroj Airbus A319.

  • Nová linka Brno – Alicante! Od 569 Kč

    (11.02.2011, Akční letenky.cz) Nízkonákladový přepravce Ryanair na svých stránkách právě otevřel novou linku! Jedná se o spoj z Letiště Brno (BRQ) do španělského Alicante. Letenky jsou dostupné k zakoupení již nyní a to pro odlety od 15. dubna 2011. Zaváděcí cena letenek je 569 Kč za jednu cestu včetně daní, ale bez dalších poplatků.


Sponzorované odkazy