K moři z Prahy od 1990 Kč s ČSA!

28. 06. 2011     Letenky levně

Student Agency nabízí charterové letenky HOLIDAYS Czech Airlines z Prahy / Brna / Ostravy do přímořských destinací v Řecku a Španělsku od 1990 Kč do 3990 Kč (zpáteční letenka se všemi poplatky). Nejlevnější tarify jsou většinou na začátku července. Letět můžete do těchto destinací.

Štítky:
ČSA, Letenky ČSA

Zdroj: Letenky levně

Tipy na nejlevnější letenky - bez zbytečných keců.
http://www.letenkylevne.cz

Online rezervace letenek:

  • Smart Wings letenky do Paříže za 1990 Kč

    (27.01.2011, Akční letenky.cz) Česká nízkonákladová společnost Smart Wings se rozhodla potěšit české cestovatele novou akcí na letenky. Od včerejšího večera si tak zájemci mohou zakoupit levné letenky Paříž pro odlety z Prahy a to za pouhých 1990 Kč za zpáteční cestu. V ceně letenky jsou zahrnuté veškeré poplatky včetně platby za vaše zavazadlo.

  • Zpáteční letenky k moři od 1990 Kč

    (03.08.2011, Akční letenky.cz) Před nedávnem jsme na našem webu informovali o zajímavé akci společnosti Student Agency, která ovšem stále trvá! Pokud vás láká moře a slunné pláže, máte možnost využít letenek nabízených ve spolupráci s dceřinnou společností ČSA – Holidays Czech Airlines.

  • Kam na víkend k moři: Sardinie, Malorka, Alicante

    (07.02.2011, Rádi cestujeme) Už vás zima nebaví? Chcete se na pár dnů ohřát někde u moře? Kam ideálně letecky na víkend k moři? Levné letenky k moři hledejte především na trasách z Bratislavy, Wroclavy nebo Krakova. S případným přestupem lze využít odlet z Brna. V článku najdete aktuální výběr levných letenek na Malorku, Sardinii nebo do Španělska.

  • Na dovolenou k moři, letecky a levně

    (01.01.2012, Rádi cestujeme) Pokud se chystáte v roce 2012 na dovolenou k moři, máme pro vás pár tipů. Vyhledali jsme aktuálně nejlevnější letenky k moři. Věříme, že v průběhu roku se objeví i nižší ceny. O těch vás budeme informovat v sekci akčních letenek. Náklady na dovolenou netvoří pouze letenky, ale také ubytování. A tak přikládáme i výhodné nabídky různých hotelů, penzionů apod.


Sponzorované odkazy