Ryanair ruší lety mezi španělským Alicante a Brnem, Bratislavou a Wroclawí

25. 06. 2011     Letenky levně

Nízkonákladová společnost Ryanair mohutně ruší linky ze španělského Alicante, což se bohužel velmi citelně dotkne našeho regionu. K poslednímu říjnu letošního roku se tak přestane létat na letiště v Brně, Bratislavě a v Wroclawi. Nejbližším letištěm, ze kterého se do Alicante bude stále létat, tak bude polský Krakow.

Štítky:
Letenky do Alicante, Letenky do Španělska, Letenky Ryanair, Ryanair

Zdroj: Letenky levně

Tipy na nejlevnější letenky - bez zbytečných keců.
http://www.letenkylevne.cz

Online rezervace letenek:

  • ČSA ruší veškeré spoje do Londýna, Brna, Mnichova, Manchesteru a Kolína nad Rýnem!

    (27.08.2010, Letenky levně) ČSA s platností od 31. října 2010 ruší veškeré linky do Brna, Mnichova, Kolína nad Rýnem, Londýna, Manchesteru (čímž končí i letecké spojení mezi Českem a Velkou Británií v režii našich aerolinií). Zrušení těchto linek ČSA přineslo stamiliony korun za sloty odprodané konkurenčním společnostem. Zároveň dochází ke změně frekvence letů u některých spojů.

  • EasyJet ruší linku Praha-Doncaster

    (13.09.2010, Rádi cestujeme) EasyJet ruší pravidelnou linku z Prahy do Doncasteru. Důvodem zrušení linky je úplný odchod společnosti EasyJet z letiště v Doncasteru. EasyJet poletí naposledy z Prahy do Doncasteru 20. prosince 2010.

  • Ryanair ruší linky z Bratislavy

    (11.11.2010, Rádi cestujeme) Nízkonákladový letecký dopravce ruší dvě trasy z Bratislavy. Ryanair tak nebude létat z Bratislavy do italského města Bari anebo italské Boloně. Chceme také upozornit na novou akční nabídku letenek této společnosti. Levné letenky se pohybují od 7 € resp. 173 Kč. Akce je platná od zítřejšího dne, tedy 12. listopadu 2011 a to do 18. listopadu.

  • ČSA ruší brněnskou kancelář

    (10.09.2010, Akční letenky.cz) ČSA se rozhodlo zrušit svoji pobočku v Brně  (Letiště Brno Tuřany). V současnosti jsou v brněnské kanceláři k dispozici 4 zaměstanci ČSA, pracovat zde však budou pouze do posledního dne v listopadu 2010. Historie brněnské pobočky ČSA sahá až do roku 2005, dříve byla kancelář dostupná u hlavního nádraží poblíž centra Brna.


Sponzorované odkazy