Smart Wings letenky do Paříže za 1990 Kč

27. 01. 2011     Akční letenky.cz

Česká nízkonákladová společnost Smart Wings se rozhodla potěšit české cestovatele novou akcí na letenky. Od včerejšího večera si tak zájemci mohou zakoupit levné letenky Paříž pro odlety z Prahy a to za pouhých 1990 Kč za zpáteční cestu. V ceně letenky jsou zahrnuté veškeré poplatky včetně platby za vaše zavazadlo.

Štítky:
Letenky do Francie, Letenky do Paříže, Letenky Smart Wings, Smart Wings

Zdroj: Akční letenky.cz

Akční letenky - informace o akčních letenkách, nových trasách a novinkách v oblasti levných letenek.
http://www.akcniletenky.cz

Online rezervace letenek:

Reklama:
Hledáte levné letenky do Paříže? Vybírejte pohodlně online!
  • K moři z Prahy od 1990 Kč s ČSA!

    (28.06.2011, Letenky levně) Student Agency nabízí charterové letenky HOLIDAYS Czech Airlines z Prahy / Brna / Ostravy do přímořských destinací v Řecku a Španělsku od 1990 Kč do 3990 Kč (zpáteční letenka se všemi poplatky). Nejlevnější tarify jsou většinou na začátku července. Letět můžete do těchto destinací.

  • Danube Wings nabízí letní lety za zaváděcí ceny

    (08.03.2010, Akční letenky.cz) Slovenská letecká společnost Danube Wings nabízí nové letní lety a s nimi i zaváděcí ceny. Během letní sezóny přidává Danube Wings lety například do Chorvatska či Itálie.

  • Smart Wings letenky do Amsterdamu jsou minulostí

    (06.01.2011, Akční letenky.cz) Ve vší tichosti zmizely poměrně nově představené letenky do Amsterdamu od aerolinky Smart Wings. Po fázi omezování sáhly aerolinky k úplnému zrušení této linky. Letenky Praha – Amsterdam byly ještě donedávna zarezervovatelné. V současnosti je již na stránkách společnosti Smart Wings nenaleznete vůbec.

  • Danube Wings zlevňuje letenky k moři

    (15.04.2010, Akční letenky.cz) Slovenská letecká společnost Danube Wings nabízí svým zákazníkům letenky za akční ceny. Pro všechny, kdo si budou rezervovat letenky do vybraných destinací do konce dubna, nabízí aerolinka letenky od €55 včetně poplatků a přepravy zavazadel. Během letní sezóny bude Danube Wings zajišťovat 7 linek, které teď nabízí ve slevě.


Sponzorované odkazy