Akční letenky: levný Brusel za 753 Kč nebo Londýn za 588 Kč

29. 07. 2011     Rádi cestujeme

Dnešní nabídka Ryanairu se nám moc líbí. Posuďte sami: zpáteční letenka do Bruselu 753 korun, na Sardinii (Alghero) 923 korun, do Milana 392 korun, Londýna 588 korun a třeba Edinburghu za 753 korun. Vše odlety z Brna, Bratislavy či Berlína. Přidáváme také odlety z Prahy a Mnichova - ovšem to už se nejedná o společnost Ryanair, ale o letenky, které vyhledal náš vyhledávací systém z nabídky prodejce letenek Pelikan.cz.

Štítky:
Letenky do Belgie, Letenky do Bruselu, Letenky do Londýna, Letenky do Velké Británie, Letenky Ryanair, Nejlevnější letenky, Ryanair

Zdroj: Rádi cestujeme

Sbíráme pro vás akční levné letenky, levné ubytování, slevy na dovolenou či letenky, užitečné informace.
http://www.radicestujeme.eu

Online rezervace letenek:

Reklama:
Hledáte levné letenky do Londýna? Zajímají vás letenky Brusel? Vybírejte pohodlně online!
  • Levné letenky: Brusel, Reykjavik, Istanbul

    (11.02.2011, Rádi cestujeme) Vyhledali jsme levné letenky nejen z Brna či Bratislavy. Levně letět můžete do měst jako jsou: Oslo, Londýn, Brusel atd. Navíc na našem webu vybíráme to nejlevnější ubytování v těchto a spoustě dalších městech. Mezi levnou a bezesporu zajímavou trasu patří let z Bratislavy do Madridu, s přestupem v Bruselu. Celková cena za letenky pro dvě osoby je pod 2000 korun. V ceně jsou taxy, bez poplatku za platbu. V dnešních akčních letenkách najdete také zajímavou nabídku letenek do Istanbulu nebo na Island od GermanWings.

  • Levný let do Dánska jen za 1 774 Kč

    (11.04.2011, ) Levný let do Dánského hlavního města Kodaně můžete nyní bookovat za pěknou cenu 1 774 Kč. Cena platí za zpáteční let z pražského letiště Ruzyně na dánské letiště Kodaň (CPH) a tento let je možné najít na červen 2011.

  • easyBus.co.uk: Levný transfer z letiště Londýn Gatwick, Luton a Stansted do centra již za 55 Kč!

    (05.03.2011, Letenky levně) Pokud jste si zakoupili levné letenky do Londýna s některou z nízkonákladových společností, tak se nyní nejspíše poohlížíte po levném způsobu dopravy z letiště do centra města. Pokud jste přistáli na letišti Stansted, Gatwick či Luton, máme pro vás tip, jak ušetřit až desítky liber.

  • Letenka Praha-Brusel za 1 608 korun

    (14.08.2011, Rádi cestujeme) z Praha do Brusel - odlet 4.9./přílet 11.9. Pelikan (objednat) 1608 Kč (pro 1 osobu) Akční letenka  


Sponzorované odkazy