easyBus.co.uk: Levný transfer z letiště Londýn Gatwick, Luton a Stansted do centra již za 55 Kč!

05. 03. 2011     Letenky levně

Pokud jste si zakoupili levné letenky do Londýna s některou z nízkonákladových společností, tak se nyní nejspíše poohlížíte po levném způsobu dopravy z letiště do centra města. Pokud jste přistáli na letišti Stansted, Gatwick či Luton, máme pro vás tip, jak ušetřit až desítky liber.

Štítky:
Doprava na letiště, easyBus

Zdroj: Letenky levně

Tipy na nejlevnější letenky - bez zbytečných keců.
http://www.letenkylevne.cz

Online rezervace letenek:

Reklama:
Hledáte levné letenky do Londýna? Vybírejte pohodlně online!
  • Levný let do Dánska jen za 1 774 Kč

    (11.04.2011, ) Levný let do Dánského hlavního města Kodaně můžete nyní bookovat za pěknou cenu 1 774 Kč. Cena platí za zpáteční let z pražského letiště Ruzyně na dánské letiště Kodaň (CPH) a tento let je možné najít na červen 2011.

  • Akční letenky: levný Brusel za 753 Kč nebo Londýn za 588 Kč

    (29.07.2011, Rádi cestujeme) Dnešní nabídka Ryanairu se nám moc líbí. Posuďte sami: zpáteční letenka do Bruselu 753 korun, na Sardinii (Alghero) 923 korun, do Milana 392 korun, Londýna 588 korun a třeba Edinburghu za 753 korun. Vše odlety z Brna, Bratislavy či Berlína. Přidáváme také odlety z Prahy a Mnichova - ovšem to už se nejedná o společnost Ryanair, ale o letenky, které vyhledal náš vyhledávací systém z nabídky prodejce letenek Pelikan.cz.

  • Akční letenky a levné ubytování: Londýn, Paříž, Lisabon

    (04.08.2010, Rádi cestujeme) Za zmínku dnes stojí nabídka levné letenky do Londýna. Cena za dvě osoby je cca. 832,- Kč. Zajímavá je také trasa do Agadiru v Maroku. Dvě osoby zaplatí za týdenní pobyt a letenku tam i zpět ( v ceně je příruční zavazadlo) přibližně 6 970,- Kč. Jedná se tedy o poměrně levnou dovolenou.Další zajímavé město by mohl být Lisabon. Dvě osoby za letenky a ubytování zaplatí 4 462,- Kč za prodloužený víkend v tomto městě. K ceně je nutné přičíst dopravu na letiště, případně MHD. I tak se jedná o pěkný a levný eurovíkend.

  • Tip na levný eurovíkend: skotský Glasgow

    (09.09.2010, Rádi cestujeme) Skotské město Glasgow patří k magnetům na turisty v Británii. Je to páté nejoblíbenější město v Británii, před ním je pouze Londýn, Edinburgh, Manchester a Birmingham. Jde také o největší město Skotska, a třetí největší na britských ostrovech. Počet obyvatel překračuje 600 tis. Glasgow je známý také jako největší přístav Skotska. V článku najdete informace o nejlevnějších letenkách do Glasgow, hledali jsme také levné ubytování, informace o počasí a památkách a nebudou chybět informace o restauracích a cenách v nich. Glasgow je především moderní město, kde najdete skvělé možnosti nakupování anebo bohatý noční život. Městem také žije místním fotbalem.


Sponzorované odkazy


Letenky do Rumunska

Štítky

Zobrazit všechny štítky



Užitečné odkazy

Diskuze na Airways.cz
Diskuze o letenkách a aerolinkách.
PRG.aero
Oficiální web pražského letiště.
Letecká doprava
Letenky a letecká doprava v katalogu InFirmy.cz.
Nepravidelná slovesa
Před cestou si zopakujte anglická nepravidelná slovesa.
Levné letenky
Letenky do celého světa na Letuška.cz.