Tipy na služby a poplatky: aerolinka WizzAir

02. 08. 2011     Akční letenky.cz

Vzhledem k tomu, že nízkonákladové letecké společnosti neustále přicházejí s novinkami a změnami, které se týkají nejrůznějších poplatků či služeb, rozhodli jsme se připravit seriál s jejich přehledem. Dnes jsme se trochu blíže zaměřili na cenovou politiku aerolinky WizzAir.

Štítky:
Wizz Air

Zdroj: Akční letenky.cz

Akční letenky - informace o akčních letenkách, nových trasách a novinkách v oblasti levných letenek.
http://www.akcniletenky.cz

Online rezervace letenek:

  • Poplatky a služby pro zákazníky aerolinky Ryanair

    (25.08.2011, Akční letenky.cz) Dnes jsme si pro vás připravili další část seriálu, který se týká nejrůznějších poplatků a služeb nízkonákladových přepravců. Tentokrát se zaměříme na některé záludnosti u aerolinky Ryanair. 1. Ryanair: Zavazadla U irské letecké společnosti má každý zákazník právo na přepravu jednoho příručního zavazadla do 10 kg s maximálními rozměry 55 x 40 x 20 cm.

  • Prodloužený víkend u moře - letecky

    (04.05.2011, Rádi cestujeme) Rádi byste odpočinek, relax někde u moře? Máme pro vás tipy na levné letenky k moři ve víkendových termínech a přikládáme k tomu nabídku levných hotelů či apartmánů. V článku najdete tipy na prodloužený víkend na Mallorce a ve španělském Alicante. Pro zajímavost, aktuální předpověď počasí říká, že o nejbližším víkendu zalije Mallorku sluníčko a teplota nad 27 °C. Podobné teploty očekávají i v Alicante, i když zde se může objevit několik přeháněk.

  • Strach z létání a tipy jak jej překonat

    (23.08.2010, Akční letenky.cz) Víte, co má společného Marge Simpsonová, Whoopi Goldbergová či Kim Čong Il? Ano, hádáte správně, je to strach z létání také známý jako avia- či aerofóbie. Šáhněme si do svědomí, téměř každý z nás prožíváme při cestování letadlem jisté napětí. To je však přirozené. Horší je, pokud nás sužuje strach, který nás nějakým způsobem omezuje.

  • Letiště Ostrava: tipy pro parkování

    (05.08.2010, Akční letenky.cz) Letiště Ostrava včera na svých stránkách v sekci aktuality prezentovalo pro své čtenáře možnost, jak si jednoduše vypočítat, kolik na letišti zaplatí při parkování. Odpověď se tak dozvíte poměrně jednoduše - za pomoci nástroje kalkulačka parkovného.


Sponzorované odkazy


Letenky do Botswany

Štítky

Zobrazit všechny štítky



Užitečné odkazy

Diskuze na Airways.cz
Diskuze o letenkách a aerolinkách.
PRG.aero
Oficiální web pražského letiště.
Letecká doprava
Letenky a letecká doprava v katalogu InFirmy.cz.
Nepravidelná slovesa
Před cestou si zopakujte anglická nepravidelná slovesa.
Levné letenky
Letenky do celého světa na Letuška.cz.