Strach z létání a tipy jak jej překonat

23. 08. 2010     Akční letenky.cz

Víte, co má společného Marge Simpsonová, Whoopi Goldbergová či Kim Čong Il? Ano, hádáte správně, je to strach z létání také známý jako avia- či aerofóbie. Šáhněme si do svědomí, téměř každý z nás prožíváme při cestování letadlem jisté napětí. To je však přirozené. Horší je, pokud nás sužuje strach, který nás nějakým způsobem omezuje.

Štítky:
Cestování letadlem

Zdroj: Akční letenky.cz

Akční letenky - informace o akčních letenkách, nových trasách a novinkách v oblasti levných letenek.
http://www.akcniletenky.cz

Online rezervace letenek:

  • Rady a tipy: létání v těhotenství

    (10.02.2010, Akční letenky.cz) Jste těhotná a nevíte, jestli a jak můžete letět letadlem? Nenechte svého malého miláčka, aby vám bránil v cestování. Přinášíme vám několik rad, jak se můžete připravit na svůj let bez zbytečných obav. První otázku, kterou by si nastávající maminka mohla položit, je, zda potřebuje potvrzení od doktora.

  • Letecká přeprava zvířat – co je dobré vědět?

    (09.08.2010, Akční letenky.cz) Při cestování letadlem chceme sami sobě dopřát pocit bezpečí a pohodlí. To stejné chceme samozřejmě zajistit i pro své zvířecí mazlíčky. Pojďme se spolu nyní podívat na několik doporučení, která se týkají letecké přepravy našich zvířecích nejbližších. Tipy pro létání se zvířaty: Létání se zvířaty vždy zarezervujte dopředu. Nekrmte svého mazlíčka alespoň 6 hodin před plánovaným odletem.

  • Levné letenky do Říma a tipy, co zde určitě nezmeškat

    (14.04.2010, Akční letenky.cz) Určitě se už všichni těšíte na léto (proč bychom se netěšili) a nadšeně pomalu plánujete svoje dovolené. Což si ale takhle dát na pár dní „voraz“ už teď? Přinášíme vám horké tipy na levné letenky do Říma a seznam míst, co by bylo škoda promeškat.

  • Novinky ze světa létání

    (02.11.2010, Rádi cestujeme) Nízkonákladová společnost EasyJet zavedla na svých palubách možnost, zakoupit si cestovní pojištění. V případě, že jste se před cestou zapomněli pojistit, u EasyJet to zvládnete přímo v letadle. Aerolinka se pro zavedení této služby rozhodla poté, co zjistila, že průměrně jeden z pěti Britů cestující v letadlech EasyJet na dovolenou není vůbec pojištěn. Na výběr budou mít cestující cestovní pojištění na dobu pěti anebo čtrnácti dnů. Easyjet se nezmiňuje o tom, zda cestovní pojištění je určeno pouze pro Brity anebo také jiné občany EU. Chybí také další důležitá informace - a to cena. V případě, že máte s tímto cestovním pojištěním zkušenosti, podělte se o ně v komentáři na konci článku.


Sponzorované odkazy


Letenky do Egypta

Štítky

Zobrazit všechny štítky



Užitečné odkazy

Diskuze na Airways.cz
Diskuze o letenkách a aerolinkách.
PRG.aero
Oficiální web pražského letiště.
Letecká doprava
Letenky a letecká doprava v katalogu InFirmy.cz.
Nepravidelná slovesa
Před cestou si zopakujte anglická nepravidelná slovesa.
Levné letenky
Letenky do celého světa na Letuška.cz.