Letiště Ostrava: tipy pro parkování

05. 08. 2010     Akční letenky.cz

Letiště Ostrava včera na svých stránkách v sekci aktuality prezentovalo pro své čtenáře možnost, jak si jednoduše vypočítat, kolik na letišti zaplatí při parkování. Odpověď se tak dozvíte poměrně jednoduše - za pomoci nástroje kalkulačka parkovného.

Štítky:
Letiště Ostrava, Parkování na letišti

Zdroj: Akční letenky.cz

Akční letenky - informace o akčních letenkách, nových trasách a novinkách v oblasti levných letenek.
http://www.akcniletenky.cz

Online rezervace letenek:

  • Levné letenky do Říma a tipy, co zde určitě nezmeškat

    (14.04.2010, Akční letenky.cz) Určitě se už všichni těšíte na léto (proč bychom se netěšili) a nadšeně pomalu plánujete svoje dovolené. Což si ale takhle dát na pár dní „voraz“ už teď? Přinášíme vám horké tipy na levné letenky do Říma a seznam míst, co by bylo škoda promeškat.

  • Prodloužený víkend u moře - letecky

    (04.05.2011, Rádi cestujeme) Rádi byste odpočinek, relax někde u moře? Máme pro vás tipy na levné letenky k moři ve víkendových termínech a přikládáme k tomu nabídku levných hotelů či apartmánů. V článku najdete tipy na prodloužený víkend na Mallorce a ve španělském Alicante. Pro zajímavost, aktuální předpověď počasí říká, že o nejbližším víkendu zalije Mallorku sluníčko a teplota nad 27 °C. Podobné teploty očekávají i v Alicante, i když zde se může objevit několik přeháněk.

  • Rady a tipy: odbavení online

    (12.03.2010, Akční letenky.cz) Chystáte se brzo na výlet ať už po světě či za humny letadlem? Určitě již tedy znáte pohodlné odbavení online čili jinak řečeno odbavení přes internet, které dnes už nabízí téměř všechny aerolinky včetně nízkonákladovek Ryanair či WizzAir. Pokud však nikoliv, máme pro vás skvělé zprávy.

  • Rady a tipy: létání v těhotenství

    (10.02.2010, Akční letenky.cz) Jste těhotná a nevíte, jestli a jak můžete letět letadlem? Nenechte svého malého miláčka, aby vám bránil v cestování. Přinášíme vám několik rad, jak se můžete připravit na svůj let bez zbytečných obav. První otázku, kterou by si nastávající maminka mohla položit, je, zda potřebuje potvrzení od doktora.


Sponzorované odkazy