Frequent Flyer: Přehled, srovnání, výhody a nevýhody věrnostních programů leteckých společností

05. 09. 2011     Letenky levně

Pokud cestujete často letadlem, možná již jste v některém z frequent-flyer programů registrovaní a využíváte ho. A pokud naopak cestujete pravidelně letadlem, avšak nemáte sebemenší tušení, co to frequent flyer program je, pozorně čtěte. Můžete tak buď ušetřit značný finanční obnos nebo třeba získat určité zajímavé výhody.

Zdroj: Letenky levně

Tipy na nejlevnější letenky - bez zbytečných keců.
http://www.letenkylevne.cz

Online rezervace letenek:

  • Zimní sezona v Praze: přehled nových a rušených linek

    (27.09.2011, ALetenky.cz) S příchodem zimního letového řádu se na letišti Praha chystá řada změn. Některé linky se budou rušit, ale přibudou i nové. Podívejte se na přehled připravovaných změn.

  • Nízkonákladové letecké společnosti v ČR

    (14.04.2011, Akční letenky.cz) Dnes jsme si pro čtenáře připravili přehled nízkonákladových aerolinek létajících z České republiky. Konkrétně jsme vybrali takové letecké společnosti, které mívají ve své nabídce výhodné lety a které provozují lety z letišť v Praze, Brně a Ostravě. Asi nejčastěji se zde objevují články o aerolince Ryanair, ta však bohužel nabízí levné letenky pouze z Brna.

  • KLM budou létat do vesmíru

    (22.11.2010, Akční letenky.cz) Aerolinka KLM se rozhodla zahájit spolupráci se společností Space Experience Curacao, která od 1. ledna 2014 hodlá svým pasažérům nabídnout možnost vycestovat do vesmíru. KLM se do projektu zapojí zakoupením několika palubních míst, které nabídne v „cestovních balíčcích“ a ve svých věrnostních programech.

  • Nabídka nových služeb letecké společnosti WizzAir

    (25.11.2011, ALetenky.cz) Nízkonákladové letecké společnosti se občas snaží vycházet svým zákazníkům co nejvíce vstříc. Například aerolince WizzAir jde o zvýšení pohodlí jejich cestujících.


Sponzorované odkazy


Letenky na Filipíny

Štítky

Zobrazit všechny štítky



Užitečné odkazy

Diskuze na Airways.cz
Diskuze o letenkách a aerolinkách.
PRG.aero
Oficiální web pražského letiště.
Letecká doprava
Letenky a letecká doprava v katalogu InFirmy.cz.
Nepravidelná slovesa
Před cestou si zopakujte anglická nepravidelná slovesa.
Levné letenky
Letenky do celého světa na Letuška.cz.