Nízkonákladové letecké společnosti v ČR

14. 04. 2011     Akční letenky.cz

Dnes jsme si pro čtenáře připravili přehled nízkonákladových aerolinek létajících z České republiky. Konkrétně jsme vybrali takové letecké společnosti, které mívají ve své nabídce výhodné lety a které provozují lety z letišť v Praze, Brně a Ostravě. Asi nejčastěji se zde objevují články o aerolince Ryanair, ta však bohužel nabízí levné letenky pouze z Brna.

Zdroj: Akční letenky.cz

Akční letenky - informace o akčních letenkách, nových trasách a novinkách v oblasti levných letenek.
http://www.akcniletenky.cz

Online rezervace letenek:

  • Přehled nízkonákladových leteckých společností

    (18.08.2010, Rádi cestujeme) Nejlevnější letenky určitě nabízí Ryanair (teď máme naději, že se v Brně udrží a bude tam základna, to by přineslo mnohem více línek) a Wizzair. Obě tyto společnosti mívají akce, při níž cena letenky (vč. poplatků) je velice nízká, platí se pouze transakční poplatek - okolo 200 Kč na osobu, zpáteční let - záleží od společnosti a někdy i kartě, kterou při transakci použijete.

  • Nabídka nových služeb letecké společnosti WizzAir

    (25.11.2011, ALetenky.cz) Nízkonákladové letecké společnosti se občas snaží vycházet svým zákazníkům co nejvíce vstříc. Například aerolince WizzAir jde o zvýšení pohodlí jejich cestujících.

  • Levné letenky od 269 Kč se společností WizzAir

    (16.04.2010, Akční letenky.cz) Pokud si najdete minutku a prohledáte stránky společnosti WizzAir, zjistíte, že některé z jejích akčních letenek nejsou vůbec k zahození. Pro ty z vás, kteří se třesou na soukromé objevitelské cesty do Liverpoolu, Říma nebo Benátek, máme několik tipů na levné letenky z Prahy přímo do těchto destinací.

  • Reakce aerolinek na krach společnosti Malév

    (06.02.2012, Akční letenky.cz) Ihned po krachu maďarské národní aerolinky Malév, o kterém jsme informovali v pátek, se objevily zprávy o nově chystaných linkách hned několika leteckých společností. Například nízkonákladovka WizzAir chystá navýšení kapacity na letišti v Budapešti a plánuje provoz až 129 letů týdně, které bude zajišťovat celkem pět Airbusů A320.


Sponzorované odkazy