Letenky s Jet2 a 10% slevou do Manchesteru nebo Leedsu

10. 10. 2011     Rádi cestujeme

Nízkonákladový dopravce Jet2 nabízí slevu až 10% na všechny své zimní lety, pokud zadáte ten správny promo kód. Jet2 spojuje Prahu přímo s Edinburghem, Leedsem, Manchesterem a Newcastlem. Při rezervaci dostanete možnost zadat promo kód až při samém závěru rezervace.

Štítky:
Jet2.com, Letenky do Leedsu, Letenky do Manchesteru, Letenky do Velké Británie, Letenky Jet2.com

Zdroj: Rádi cestujeme

Sbíráme pro vás akční levné letenky, levné ubytování, slevy na dovolenou či letenky, užitečné informace.
http://www.radicestujeme.eu

Online rezervace letenek:

Reklama:
Hledáte levné letenky do Manchesteru? Vybírejte pohodlně online!
  • S aerolinkami Jet2 a bmibaby levně do Anglie

    (19.04.2012, Akční letenky.cz) Nízkonákladové britské aerolinky bmibaby  a Jet2 nabízí svým klientům výhodné letenky z Prahy do vybraných měst ve Velké Británii. Z České republiky se můžete vydat třeba do Birminghamu, Manchesteru, Newcastlu, Leedsu či Edinburghu. V akční nabídce společnosti bmibaby můžete najít zpáteční letenky na trase Praha – Birmingham (BHX) od 1661 Kč včetně poplatků.

  • Levné letenky do Leedsu: S Ryanairem jen za 942 Kč!

    (02.08.2011, Letenky levně) S nabídkou levných letenek do Leedsu ve Velké Británii přišla nízkonákladová společnost Ryanair. Zpáteční letenky s odletem z Krakova pořídíte již za 942 Kč. Za tyto peníze můžete letět třeba 6. října tam a 10. října zpět. Letenky objednávejte na webu Ryanair.com.

  • Jet2: levné letenky do Anglie od 940 Kč

    (06.08.2012, Akční letenky.cz) Na webu britské nízkonákladové aerolinky Jet2 jsou ještě pořád k dispozici akční letenky z Prahy do čtyř měst na Britských ostrovech. Nejlevnější jednosměrné lety vyjdou klienty letecké společnosti na 940 Kč včetně poplatků.

  • Jet2 akce: z Prahy do Anglie od 940 Kč!

    (11.07.2012, Akční letenky.cz) Hned do čtyř měst na Britských ostrovech můžete vyrazit z Prahy prostřednictvím britské nízkonákladové aerolinky Jet2, která právě nabízí akční letenky především na podzimní měsíce. Nejlevněji můžete rezervovat jednosměrné lety od 940 Kč.


Sponzorované odkazy