Levná letenka do Bangkoku

13. 04. 2011     Rádi cestujeme

z Frankfurt am Main do Bangkok Intl Airport - odlet 2.6./přílet 19.6. Pelikan (objednat) 12887 Kč (pro 1 osobu) Akční letenka  

Štítky:
Letenky do Bangkoku, Letenky do Thajska

Zdroj: Rádi cestujeme

Sbíráme pro vás akční levné letenky, levné ubytování, slevy na dovolenou či letenky, užitečné informace.
http://www.radicestujeme.eu

Online rezervace letenek:

  • Existuje levná letenka do Ameriky?

    (11.09.2010, Rádi cestujeme) Hledali jsme pro vás různé způsoby, jak se levně dopravit do USA. Existuje ještě vůbec dneska levná letenka do Ameriky? V tabulce níže najdete aktuální nejlevnější nabídky letenek do Ameriky a konečné rozhodnutí, zda existuje i dnes levná letenka do Ameriky, necháme na vás. Zdá se vám zpáteční letenka do New Yorku za 9090 korun jako levná? Právě za takovou cenu jsme do NY letenku našli. V tabulce najdete také letenky na Floridu, levně lze letět i do Bostonu.

  • Levná letenka do portugalského Porta

    (10.10.2011, Rádi cestujeme) Levná letenka do portugalského Porta? Pokud pro vás nebude překážkou odlet z Memmingenu nedaleko Mnichova, tak pak vás zpáteční letenka bude stát necelých 800 Kč. A to je opravdu velmi nízká cena.

  • Levná letenka do Dubaje

    (09.04.2011, Rádi cestujeme) Nalezli jsme levnou letenku do centra luxusu - do Dubaje. Letět lze z Prahy, např. 1. června. Návrat zpět pak naplánujte 5. června. Cena takové letenky pak překročí o pár set 7 000 Kč, přesněji vás zpáteční letenka bude stát 7 374,- Kč.

  • Opět levná letenka na Island

    (17.10.2011, Rádi cestujeme) Opět vám přinášíme informaci o zlevněné letence na Island. Zatímco dříve byly odlety z Vídně či Stuttgartu, dnes jsme nalezli letenku z Prahy. Zpáteční let stojí 6 484 korun. Cena je vč. tax. Let je s přestupem v Düsseldorfu. Pokud vás zajímají i jiné akční letenky na jiných trasách, "checkujte" akční letenky na Radicestujeme zde.  


Sponzorované odkazy


Letenky do Thajska

Štítky

Zobrazit všechny štítky



Užitečné odkazy

Diskuze na Airways.cz
Diskuze o letenkách a aerolinkách.
PRG.aero
Oficiální web pražského letiště.
Letecká doprava
Letenky a letecká doprava v katalogu InFirmy.cz.
Nepravidelná slovesa
Před cestou si zopakujte anglická nepravidelná slovesa.
Levné letenky
Letenky do celého světa na Letuška.cz.