SmartWings bude létat z Prahy do Atén

06. 02. 2012     Rádi cestujeme

Český dopravce SmartWings bude nově provozovat linku Praha - Atény. Lety budou operovány v pondělí, středu a pátek.  Čas odletů z Prahy: odlet 11:45 –  přílet 15:15. Čas odletů z Atén: odlet 16:00 – přílet 17:40. Vadu na kráse ovšem způsobuje cena zpáteční letenky. Zpáteční letenka se totiž pohybuje na ceně okolo 5 500 korun. A i přesto, že SmartWings k letence zdarma umožní přepravit zavazadlo, oproti konkurenci je cena poměrně vysoká. Zvláště easyjet nabízí z Berlína znatelně levnější letenky do Atén - cena zpáteční letenky se pohybuje i okolo 2 600 korun, tedy zhruba poloviční.

Štítky:
Lety do Athén, Lety do Řecka, Smart Wings

Zdroj: Rádi cestujeme

Sbíráme pro vás akční levné letenky, levné ubytování, slevy na dovolenou či letenky, užitečné informace.
http://www.radicestujeme.eu

Online rezervace letenek:

  • Bratislava bude mít po sedmi letech přímé letecké spojení s Kyjevem

    (10.01.2013, Aerolinie.info) Ukrajinská letecká společnost Air Onix bude od 1. března provozovat pravidlenou linku mezi Kyjevem a Bratislavou. Lety budou k dispozici každé pondělí, středu, pátek a neděli. Přímé letecké spojení s hlavním městem Ukrajiny bude mít Bratislava po sedmi letech.

  • Nízkonákladová aerolinka Air One bude létat z Prahy

    (09.09.2011, Rádi cestujeme) Italský dopravce Air One se bude vracet na pražské letiště. Prahu propojí s italskými městy Pisa a Milano. Linku Praha-Milano již provozují například Wizz Air či Easyjet. Přímá linka do Pisy bude s frekvencí 3x týdně. Milano pak denně. Do Pisy z Prahy poprvé vzlétne Air One 13. září. Do Milana pak 19. září.

  • Ryanair bude létat z Vratislavy do Pisy

    (16.12.2011, Rádi cestujeme) Ryanair přidává novou destinaci z Vratislavy (Wroclav). Nově spojí toto polské město s italskou Pisou. První cestující budou na této trase přepraveni 25. března 2012. Frekvence letů bude 2x týdně, středa a neděle. Od 16. prosince budou u Ryanairu v prodeji první letenky - dnes ráno tomu tak ještě nebylo. Ryanair rozšiřuje své aktivity i v Řecku. Nově totiž bude Ryanair létat do měst Patras (z Londýna a Milana) a Alexandroupolis (z Frankfurtu-Hahnu).

  • Letecká společnost Brussels Airlines bude létat do Washingtonu

    (31.01.2013, Aerolinie.info) Letecká společnost Brussels Airlines bude od 18. června provozovat pravidelnou linku mezi Bruselem a Washingtonem.


Sponzorované odkazy


Letenky do Řecka

Štítky

Zobrazit všechny štítky



Užitečné odkazy

Diskuze na Airways.cz
Diskuze o letenkách a aerolinkách.
PRG.aero
Oficiální web pražského letiště.
Letecká doprava
Letenky a letecká doprava v katalogu InFirmy.cz.
Nepravidelná slovesa
Před cestou si zopakujte anglická nepravidelná slovesa.
Levné letenky
Letenky do celého světa na Letuška.cz.