Ryanair nově z Lipska na Sicílii

03. 02. 2012     Rádi cestujeme

Irský nízkonákladový dopravce Ryanair bude nově létat z německého Lipska na Sicílii, konkrétně na letiště v Trapani. Letiště v Lipsku je od Prahy vzdáleno zhruba 250 km. Autem dojedete do Lipska za přibližně 3 hodiny, a pokud bydlíte např. v Ústí nad Labem, do Lipska pojede necelé dvě hodiny. A ceny letenek?

Štítky:
Letenky do Itálie, Letenky na Sicílii, Letenky Ryanair, Ryanair

Zdroj: Rádi cestujeme

Sbíráme pro vás akční levné letenky, levné ubytování, slevy na dovolenou či letenky, užitečné informace.
http://www.radicestujeme.eu

Online rezervace letenek:

  • Ryanair obnovuje linku z Bratislavy na Sicílii

    (20.12.2012, Aerolinie.info) Irský Ryanair oznámil obnovení leteckého spojení z Bratislavy do Trapani na Sicílii. Linka bude v provozu od 31. března každou středu a neděli.

  • Letenky na Sicílii za 851 korun, Skotsko za tisícovku

    (23.08.2011, Rádi cestujeme) Tentokrát mezi akční letenky řadíme ty z nabídky společnosti Ryanair. Levně doletíte na Sicílii – zpáteční letenka stojí zhruba 850 korun. Za let do Londýna zaplatíte necelých 600 korun, do Alicante něco málo přes tisícovku. Levná letenka je také na trase Wroclav-Glasgow.

  • Letecky na Sicílii za 1 040 korun

    (25.06.2012, Rádi cestujeme) Italský ostrov Sicílie nabízí krásné pláže a je vděčným místem pro trávení letní dovolené. Pokud byste rádi na tento ostrov k moři, máme pro vás levné letenky. Levně na Sicílii doletíte především z německých letišť jako jsou Memmingen u Mnichova nebo Lipsko. Cena za zpáteční letenku začíná na zhruba tisíci korunách.

  • Levné letenky nejen na Sicílii pod 600 korun

    (27.04.2011, Rádi cestujeme) Ryanair připravil novou dávku levných letenek, tentokrát od 150 Kč za let vč. tax, chybí pouze poplatek za platbu, který v určitých případech je nulový. V ceně je příruční zavazadlo. Levně lze letět například do měst, jako jsou Glasgow, Valencia, Řím. V nabídce jsou také velmi levné letenky na Sicílii, konkrétně do města Trapani - cena začíná už pod 600 korunami za let.


Sponzorované odkazy