Prodloužený víkend v Barceloně pro dva od 6 347 Kč

09. 07. 2012     Rádi cestujeme

V dnešním článku bychom vám představili několik variant prodloužených víkendů v Barceloně pro dva. Jedná z variant je s odletem z Prahy, zbylé pak z Berlína. Z Berlína do Barcelony a zpět lze letět za zhruba 1 000 korun. To je velmi příjemná cena. K tomu ubytování a eurovíkend pro dva může stát necelých 6 500 Kč. V ceně jsou vždy letenky vč. tax a s příručním zavazadlem. Není započítána cena za dopravu na letiště.  

Štítky:
Letenky do Barcelony, Letenky do Španělska

Zdroj: Rádi cestujeme

Sbíráme pro vás akční levné letenky, levné ubytování, slevy na dovolenou či letenky, užitečné informace.
http://www.radicestujeme.eu

Online rezervace letenek:

  • Prodloužený víkend pro dva v Manchesteru za 3 727 korun

    (11.10.2011, Rádi cestujeme) Strávit prodloužený víkend v Manchesteru nemusí být nijak extra nákladné, zvláště pokud využijete nabídku Ryanairu a zakoupíte "extrémně" levnou letenku za 413 korun. Cena je samozřejmě vč. tax a s příručním zavazadlem. Náklady na ubytování v době letu jsou také přijatelné a tak za prodloužený víkend zaplatí dvě osoby necelé 4 tisíce korun.  

  • Prodloužený víkend v Pise

    (21.02.2012, Rádi cestujeme) Blíží se nová letní sezóna, a je pomalu čas na plánování dovolených a eurovíkendů. Připravili jsme pro vás aktuální zajímavou nabídku zpátečních letenek a ubytování do Pisy. Za prodloužený víkend v tomto italském městě zaplatí dvě osoby okolo 7 tisíc korun – v ceně jsou letenky a také ubytování v Pise. Pokud se vydáte do Pisy, doporučujeme pobyt spojit i s návštěvou blízké Florencie.

  • Na prodloužený víkend do New Yorku

    (23.01.2012, Rádi cestujeme) Stále jsou k dispozici levné lety do New Yorku, ale také do jiných míst za Atlantikem (Toronto, Boston aj. více informací najdete zde). Pokud byste chtěli do New Yorku pouze na prodloužený víkend, je vhodná doba na nákup letenky. Níže uvádíme možný termín letu, který vychází na pátek až středu. Můžete si tak v USA nakoupit, nasát místní atmosféru a nebudete muset využít příliš dnů z vaší dovolené.

  • Levně na prodloužený víkend třeba za nákupy

    (08.03.2012, Rádi cestujeme) Blíží se nám jaro a zaletět si levně na prodloužený víkend do evropských měst bude jistě zajímat mnohé z Vás. A není to tak složité. Levně se dá letět z Wroclawy nebo z Brna do Paříže či Milána a to za pár stovek. Co třeba na nákupy do Milána? Z letiště Bergamo se pohodlně dostanete speciálními autobusovými linkami, které přímo na letištích provozuje několik společností. Autobus vás odveze na hlavní nádraží v centru Stazione Centrale. Cena zpátečního lístku se pohybuje okolo 14 eur. Cena lístku na městskou hromadnou dopravu je jedno euro, jednodenní jízdenka stojí tři eura a dvoudenní 5,50 eur.


Sponzorované odkazy