S ČSA do Pobaltí za necelé 3 tisíce korun

27. 06. 2012     Rádi cestujeme

Český dopravce ČSA se pokouší oslovit své potencionální zákazníky snížením cen u vybraných letenek. Například za zpáteční letenku z Prahy do Kodaně, Rigy nebo Vilniusu zaplatíte 2 890 korun. O něco dražší destinací je Paříž či Barcelona.    

Štítky:
ČSA, Letenky ČSA, Letenky do Dánska, Letenky do Kodaně, Letenky do Litvy, Letenky do Lotyšska, Letenky do Rigy, Letenky do Vilniusu

Zdroj: Rádi cestujeme

Sbíráme pro vás akční levné letenky, levné ubytování, slevy na dovolenou či letenky, užitečné informace.
http://www.radicestujeme.eu

Online rezervace letenek:

  • Prodloužený víkend pro dva v Manchesteru za 3 727 korun

    (11.10.2011, Rádi cestujeme) Strávit prodloužený víkend v Manchesteru nemusí být nijak extra nákladné, zvláště pokud využijete nabídku Ryanairu a zakoupíte "extrémně" levnou letenku za 413 korun. Cena je samozřejmě vč. tax a s příručním zavazadlem. Náklady na ubytování v době letu jsou také přijatelné a tak za prodloužený víkend zaplatí dvě osoby necelé 4 tisíce korun.  

  • ČSA: zpáteční letenky do Pobaltí za necelé 3 tisíce

    (30.06.2012, ) Chcete se v létě podívat do Lotyšska nebo Litvy a sháníte levné letenky? Mezi akčními letenkami od společnosti ČSA (České aerolinie) naleznete zpáteční letenky do Vilniusu (hlavní město Litvy) za 2890 Kč a letenky do Rigy (hlavní město Lotyšska) za 2888 Kč. Obě letenky jsou včetně poplatků. Volné termíny v červenci a v srpnu naleznete na: Letenky do Litvy Letenky do Lotyšska Akce platí pouze do konce tohoto týdne (neděle 1. července), takže neváhejte a objednávejte!  

  • Do Norska letecky za 875 korun

    (18.08.2011, Rádi cestujeme) Náš systém vyhledávání letenek nalezl zajímavou letenku do norského Osla - let z Wroclavy do Osla stojí 875 korun, a v případě, že si letenku zakoupíte přímo u dopravce Wizzair, zaplatíte necelé 400 Kč.

  • Letenky nejen do Skandinávie: ceny od 312 korun

    (04.01.2012, Rádi cestujeme) Akční letenky nás tentokrát zavedou především do Skandinávie - do Švédska a Norska. Letenky do těchto států můžete sehnat za pár set korun. Z dalších levných letenek nás především zaujaly nabídky z rakouského Salzburgu do Dublinu a z Vratislavi (Wloclavi) na řecký ostrov Krétu - na Krétu vám postačí něco málo přes 2 tisíce korun.


Sponzorované odkazy


Letenky do Estonska

Štítky

Zobrazit všechny štítky



Užitečné odkazy

Diskuze na Airways.cz
Diskuze o letenkách a aerolinkách.
PRG.aero
Oficiální web pražského letiště.
Letecká doprava
Letenky a letecká doprava v katalogu InFirmy.cz.
Nepravidelná slovesa
Před cestou si zopakujte anglická nepravidelná slovesa.
Levné letenky
Letenky do celého světa na Letuška.cz.