Letecky z Brna nebo Bratislavy od 648 korun

03. 07. 2012     Rádi cestujeme

Dnešní akční letenky nás zavedou například do Londýna, Paříže nebo na Sardinii. Nejlevnější letenka je na trase Brno-Milan (odkud také můžete pokračovat prakticky do celé Evropy). Cena za zpáteční letenku je necelých 650 korun. V případě, že byste rádi letěli k moři, máme pro vás tip na letenku z Bratislavy do Girony – oblast Costa Brava. Za letenky a ubytování v této oblasti zaplatí dvě osoby okolo 6 500 korun. Doba pobytu 4 dny.

Štítky:
Akční letenky, Letenky do Francie, Letenky do Girony, Letenky do Itálie, Letenky do Londýna, Letenky do Milána, Letenky do Paříže, Letenky do Španělska, Letenky do Velké Británie, Letenky na Sardinii

Zdroj: Rádi cestujeme

Sbíráme pro vás akční levné letenky, levné ubytování, slevy na dovolenou či letenky, užitečné informace.
http://www.radicestujeme.eu

Online rezervace letenek:

  • Letecky na den do Londýna nebo Amsterdamu

    (12.11.2011, Rádi cestujeme) Pokud byste někam rádi vycestovali, ale zároveň nemáte náladu nebo možnosti sbalit se a jet na více dnů, máme pro vás levné letenky s termínem na jeden den. Odletíte jeden den večer a druhý den se vrátíte zpět. Můžete tak nasát atmosféru velkoměsta, nebo si jen tak zajet na nákupy. Zpáteční letenka do Londýna stojí necelých 600 korun. do Amsterdamu pak bez pár korun 1 200 Kč.  

  • Letenky do Říma za 295 korun, Sicílie za 443 korun

    (21.03.2012, Rádi cestujeme) Dali jsme si záležet, a našli jsme extrémně levné letenky do Říma. Zpáteční letenka stojí jen 295 korun! K dalším velmi levným letenkám patří i ty na Sicílii nebo na Krétu. Na Krétu doletíte z Brna s přestupem v Miláně za něco málo přes 1 400 korun. Pokud se vydáte z Brna přes Milano (zpět přes Stansted) na španělskou Ibizu, zaplatíte 1 903 korun za zpáteční letenku - celkově za 16ti denní pobyt zaplatí dvě osoby přibližně 12 500 korun. To už je pěkně dlouhá dovolená u moře za poměrně nízkou cenu.

  • Levné letenky na Mallorku nebo do Uzbekistánu

    (03.12.2011, Rádi cestujeme) Zima sice teprve začíná, ale v dnešních akčních letenkách najdete i lety na nejbližší léto. Kam lze tedy aktuálně levně doletět? Tak například netradičně - do Uzbekistánu. Zpáteční letenka z Brna stojí jen 4 442 korun. Vůbec nejlevnější letenky najdete do Norska nebo Litvy - cena zpáteční letenky je pouze 312 korun! Odlet je z Německa. Z Prahy levně doletíte do Lyonu. Letní destinaci dnes reprezentuje Mallorka, kam vás Ryanair z Bratislavy dopraví jen za 1 560 korun. Na konci článku jsme také vypsali levné ubytování na Mallorce, a tak týdenní dovolená pro dva na tomto ostrově může stát okolo 6 500 korun.  

  • Levné letenky na Vánoce nebo Silvestr

    (19.09.2011, Rádi cestujeme) Rádi byste letos Vánoce trávili jinde než obvykle? Vyhledali jsme pro vás aktuální nejlevnější letecké destinace v období Vánoc nebo Silvestra. Leťte o Vánocích do Paříže za necelých 1 550 korun. Zajímá vás, jak vypadá Silvestr v Římě? Letos letenka stojí necelých 1 300 korun a můžete jej prožít na vlastní kůži. K levným letenkám patří také let do Istanbulu, opět v období vánočních svátků.  


Sponzorované odkazy


Letenky do Izraele

Štítky

Zobrazit všechny štítky



Užitečné odkazy

Diskuze na Airways.cz
Diskuze o letenkách a aerolinkách.
PRG.aero
Oficiální web pražského letiště.
Letecká doprava
Letenky a letecká doprava v katalogu InFirmy.cz.
Nepravidelná slovesa
Před cestou si zopakujte anglická nepravidelná slovesa.
Levné letenky
Letenky do celého světa na Letuška.cz.