Kam vyrazit letecky k moři? Třeba do Benátska

26. 06. 2012     Rádi cestujeme

Pomalu a jistě nám vrcholí léto, blíží se čas prázdnin a vrcholné dovolenkové sezóny. Dnešní akční letenky jsme tedy zaměřili na ty destinace, které bývají cílem "letních" cestovatelů. Z Prahy je cenově nejzajímavější Benátsko. Důvodem jsou velmi levné letenky do Benátek. Benátky najdete na pobřeží Jadranu. Cena zpáteční letenky je přibližně 600 Kč. Více akčních letenek najdete zde. Využijte naší aplikaci rSearch, a nechte si hlídat ceny letenek do vybraných destinací (New York, Řím, Londýn, Maledivy apod.) Stačí se zdarma registrovat a vybrat si destinaci, kterou chcete sledovat. rSearch hlídá nejen letenky, ale také ubytování.  

Štítky:
Akční letenky, Letenky k moři

Zdroj: Rádi cestujeme

Sbíráme pro vás akční levné letenky, levné ubytování, slevy na dovolenou či letenky, užitečné informace.
http://www.radicestujeme.eu

Online rezervace letenek:

  • Na dovolenou k moři, letecky a levně

    (01.01.2012, Rádi cestujeme) Pokud se chystáte v roce 2012 na dovolenou k moři, máme pro vás pár tipů. Vyhledali jsme aktuálně nejlevnější letenky k moři. Věříme, že v průběhu roku se objeví i nižší ceny. O těch vás budeme informovat v sekci akčních letenek. Náklady na dovolenou netvoří pouze letenky, ale také ubytování. A tak přikládáme i výhodné nabídky různých hotelů, penzionů apod.

  • Letenky k moři: Sicílie, Sardinie a Chorvatsko

    (22.06.2013, Rádi cestujeme) Vybíráme aktuální levné letenky k moři. Oproti letům v minulých letech jsou ceny o kapku vyšší, a tak je poměrně velice těžké najít cenu zpáteční letenky pod tisíc korun. Samozřejmě hovoříme o přímořských destinacích jako jsou Trapani (Sicílie), Alghero (Sardinie), Malta, ale třeba také Neapol (Neapolský záliv). Pokud nutně nepotřebujete k moři, lze zakoupit letenky do Eindhovenu či Milana pod 1 000 Kč.

  • Letenky k moři: Sardinie od 809 Kč

    (08.02.2013, Rádi cestujeme) Letenky k moři nás zavedou na Sardinii, Sicílii, ale také do španělské Andalusie či portugalského Porta. Některé, ty nejlevnější, letenky jsou s termínem letu v jarním období.  Letenky z Prahy pak spíše v letním čase. Nejlevnější letenky k moři jsou tentokrát na Sardinii. V termínu letu to sice ještě na koupání asi nebude, ale strávit na Sardinii aktivní dovolenou může být také příjemné. Zajímavá letenka je z Prahy do Malagy (Andalusie). Dvě osoby zaplatí za týdenní ubytování a dvě zpáteční letenky zhruba 11 tisíc korun.

  • Letecky k moři od 975 korun, z Brna od 1 530 korun

    (01.04.2012, Rádi cestujeme) Rádi byste letěli (nejen) na víkend k moři? Našli jsme levné letenky z Prahy do Řecka, z Prahy na Ibizu případně z Brna na Sardinii. Vůbec nejlevnější letenky k moři najdete na trase z Bratislavy na Sardinii nebo na Mallorku. Zpáteční letenka je za cenu zhruba 1 000 korun. K velmi zajímavým destinacím dnešních akčních letenek patří Malta. Za cenu necelých 7 000 korun získáte dvě zpáteční letenky z Prahy na Maltu a ubytování na 5 nocí pro dvě osoby.


Sponzorované odkazy