Alitalia: Rio De Janiero z Lucemburku a zpět do Amsterodamu za 8990 Kč

26. 07. 2012     Letenky levně

Italské aerolinky dnes nabízejí zajímavou akci do brazilského Ria. Pokud jste dobrodružnější povahy a nevadí Vám cestovat v rámci Evropy, zkuste využít nabídky Alitalie. Jde o let z Lucemburku do Rio De Janeira s návratem do Amsterodamu. Letenky jsou vypsány od října do prosince 2012.

Štítky:
Alitalia, Letenky Alitalia, Letenky do Brazílie, Letenky do Rio de Janeira

Zdroj: Letenky levně

Tipy na nejlevnější letenky - bez zbytečných keců.
http://www.letenkylevne.cz

Online rezervace letenek:

  • US Airways: Dublin – New York a zpět za 8990 Kč

    (09.07.2012, ) Zaleťte si v zimě do USA, konkrétně do města New York. Aerolinky US Airways přichystaly akční letenky z irského Dublinu do New Yorku a zpět za pouhých 8990 kč včetně poplatků a tax. Zpáteční letenky z Prahy do Dublinu v tomto období stojí necelé 4 tisíce korun, takže můžete navštívit dvě zajímavé destinace za pouhých 13 tisíc. Tarif na akční letenky do New Yorku je platný v období od 30. října do 25. února 2013. Odlet je z letiště Dublin Arpt v Irsku s mezipřistáním na letišti Philadelphia Intl Arpt v USA a příletem na letiště La Guardia v New Yorku. Volné termíny naleznete zde  

  • Alitalia: zpáteční letenky do Rio De Janeiro

    (27.07.2012, ) Láká Vás dovolená v největší zemi Jižní Ameriky? Ano, máme na mysli Brazílii! Se společností Alitalia můžete letět do Ria za cenu od  8990 kč. Volné termíny v období říjen 2012 – prosinec 2012 1. varianta Letenky z Lucemburku do Ria De Janeira za 8990kč Levné letenky do Rio de Janeiro 2. varianta – pohodlnější,ale dražší Letenky z Prahy do Ria De Janeira za 11030 kč Letenky do Rio de Janeiro    

  • Do teplých krajin s aerolinkou ČSA od 8990 Kč

    (11.10.2011, Akční letenky.cz) V tomto podzimním počasí nabízí česká letecká společnost Czech Airlines možnost vycestovat do teplých krajin za výhodné ceny. Trvání akce je však omezeno do 12. listopadu a cestovní období stanovil přepravce na 12. leden – 12. únor 2012. A kam že mohou klienti zamířit?

  • Akční nabídka letenek z Prahy od aerolinky ČSA

    (20.02.2013, Akční letenky.cz) Se zajímavou nabídkou letenek do vzdálenějších destinací nyní přichází česká letecká společnost ČSA v codeshare spolupráci s aerolinkou Etihad Airways. Nejlevnější palubní lístky ve stávající akci mohou zákazníci rezervovat od 8990 Kč včetně poplatků a cestovní období je stanoveno na měsíce duben – červen.


Sponzorované odkazy


Letenky do Brazílie

Štítky

Zobrazit všechny štítky



Užitečné odkazy

Diskuze na Airways.cz
Diskuze o letenkách a aerolinkách.
PRG.aero
Oficiální web pražského letiště.
Letecká doprava
Letenky a letecká doprava v katalogu InFirmy.cz.
Nepravidelná slovesa
Před cestou si zopakujte anglická nepravidelná slovesa.
Levné letenky
Letenky do celého světa na Letuška.cz.